Μεγάλες Προσδοκίες – Διεθνές ενδιαφέρον!

Με αυξημένες συμμετοχές από την εγχώρια και διεθνή αγορά, αναμένεται η διεξαγωγή της έκθεσης MEDWOOD.

Πιστή στο ραντεβού της με τους επιχειρηματίες και τον τεχνικό κόσμο, διοργανώνεται για 8η φορά η διετής διεθνής έκθεση MEDWOOD. Σημείο αναφοράς θα αποτελέσουν και για αυτή τη MEDWOOD ο διεθνής χαρακτήρας της, η αύξηση των συμμετεχόντων, καθώς και του εκθεσιακού χώρου!

Η  φετινή έκθεση ξεχωρίζει για πολλούς λόγους, όπου ένας από τους βασικότερους είναι η συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών του εξωτερικού, καθώς και η διαμόρφωση της έκθεσης στις εξής θεματικές ενότητες: 

MEDWOOD tech
Ειδικά σχεδιασμένη και ξεχωριστή αίθουσα, δίνοντας έτσι έμφαση στις νέες τεχνολογίες και στα υψηλής ρομποτικής τεχνολογίας μηχανήματα, εργαλεία, κοπτικά κ.α.!

MEDWOOD design & materials
Το σύνολο των brands της παγκόσμιας αγοράς παρουσιάζουν τις τάσεις στο design και στα υλικά, διαμορφώνοντας έτσι τη MEDWOOD ως το σημείο συνάντησης αρχιτεκτόνων – σχεδιαστών.

MEDWOOD Δόμηση
Επιπρόσθετα με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων παραγωγικών κι εμπορικών εταιρειών, δίνουν το παρόν και οι μεγαλύτερες εταιρείες από τους τομείς, πόρτας, κουφώματος και δαπέδου.

MEDWOOD Παράλληλες εκδηλώσεις
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του The Architect Show, στην 8η ΜEDWOOD αναμένονται παράλληλες θεματικές εκδηλώσεις, ειδικά σχεδιασμένες για το ειδικό κοινό των αρχιτεκτόνων, μηχανικών, τεχνικών γραφείων κ.α.