Medwood η έκθεση θεσμός για τον κλάδο διοργανώνεται από 8-11/5/2014

Με το ξύλο παγκοσμίως να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, λόγω της ενεργειακής του συμπεριφοράς, η 5η διεθνής έκθεση Medwood θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 11 Μαίου στο σύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

H Medwood στοχεύει δυναμικά τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά και συνδυάζει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν ανάμεσα στις   σημαντικότερες εκθέσεις παγκοσμίως.

Παράλληλα με την MEDWOOD και η διοργάνωση 3 ακόμα εκθέσεων

Η 5η MEDWOOD σχεδιάζεται και οργανώνεται με σκοπό την αποδοτικότερη και πλέον επιτυχημένη συμμετοχή της εταιρείας σας σε αυτή. Για το λόγο αυτό η έκθεση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο με τις συγγενείς  επαγγελματικές εκθέσεις:

  • DOMICATEC Δόμηση & Ανακαίνιση
  • ΗΛΕΚΤΡΟΤΕC  & Σαλόνι Φωτισμού
  • ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η συνύπαρξη των εκθέσεων αυτών θα προσφέρει  αφενός ολοκληρωμένες λύσεις και καινοτόμες προτάσεις για τους επισκέπτες αφετέρου πολλαπλά οφέλη για τις εταιρείες που θα συμμετέχουν.

Επιπλέον δημιουργείται με αυτό τον τρόπο μια νέα δυναμική στον κλάδο της δόμησης και ανακαίνισης στηριζόμενη στις συνέργιες και σε νέες πρακτικές-τεχνολογίες, που θα παρουσιαστούν μέσα στην έκθεση. 

Γιατί να συμμετέχετε

  • Με την δυναμική που την χαρακτηρίζει προσελκύει ολοένα και περισσότερους εκθέτες και επισκέπτες
  • Αποτελεί τη μοναδική έκθεση στο κλάδο του ξύλου και έχει μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα
  • Πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την έκθεση  δόμησης και ανακαίνισης DOMICATEC, με την έκθεση ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙι με την έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού ELECTROTEC κάνοντάς την ακόμα πιο ελκυστική.
  • Υποστηρίζεται από ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και  στα ΜΜΕ

 

  • Με αυτόν τον τρόπο
  • Εδραιώνετε την επιχείρησή σας στην αγορά
  • Ενισχύετε την εικόνα και τα brands της εταιρείας σας
  • Παρουσιάζετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο δυναμικό κοινό  των επισκεπτών
  • Διευρύνετε το πελατολόγιο σας με νέους πελάτες
  • Αφουγκράζεστε τον παλμό και τη δυναμική της αγοράς
  • Ενισχύετε τις πωλήσεις σας

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Η Medwood παρουσιάζει καινοτόμες ιδέες και λύσεις και ουσιαστικά πρωταγωνιστεί  στην ενημέρωση των κατασκευαστών επίπλων, έμπορων ξυλείας και ξυλουργών που  αποτελούν το σταθερό κοινό της. Αξιοσημείωτη είναι και η αύξηση του ειδικού κοινού της έκθεσης που δεν είναι άλλοι από τους αρχιτέκτονες, τους μηχανικούς αλλά και τους ξενοδόχους.

Ειδικά στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων δίνεται η δυνατότητα – μόνο μέσα στη Medwood – να βρούν λύσεις για ξύλινες κατασκευές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, να δουν τις τάσεις που διαμορφώνουν το τοπίο και να ενημερωθούν για την  χρήση καινοτόμων υλικών στην κατασκευή και το σχεδιασμό.

Δικαιολογημένα λοιπόν η MEDWOOD αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση του ξύλου και των υλικών επιπλοποιίας στα Βαλκάνια. Ανταποκρινόμενη σε αυτό το τίτλο η έκθεση θα προσελκύσει και φέτος μέσα από ένα σημαντικό και στοχευμένο πρόγραμμα επικοινωνίας : κατασκευαστές επίπλων, έμπορους ξυλείας και ξυλουργούς, αρχιτέκτονες – μηχανικούς και ξενοδόχους.

ΕΚΘΕΤΕΣ / ΕΚΘΕΜΑΤΑ

Συνεχίζοντας την δυναμική της πορεία, η Medwood  αυξάνει συνεχώς τους εκθέτες της όχι μόνο από Ελλάδα αλλά και από εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας τη κομβική της θέση στον κλάδο, προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδικές ευκαιρίες για εμπορικές συναλλαγές με πολλαπλά τμήματα της αγοράς.

Οι βασικές κατηγορίες εκθεμάτων είναι οι ακόλουθες

–           ξύλινα κουφώματα

–           πέργκολες

–           σκεπές

–           decking

–           πατώματα

–           εσωτερικές σκάλες

–           ξύλινα σπίτια

–           ειδικές κατασκευές

–           διακοσμητικές επιφάνειες

–           καινοτόμα υλικά

–           εργαλεία

Επίσης το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών αναμένεται να προσελκύσουν οι τρεις ξεχωριστές ενότητες  όπου θα επιδείξουν ότι πιο σύγχρονο έχει να παρουσιάσει σήμερα η διεθνής βιομηχανία. Πιο συγκεκριμένα οι ενότητες αυτές είναι:  

Medwood Materials + Design

Μια ευρεία γκάμα καινοτόμων υλικών που αφορούν τόσο στην επιπλοποιία όσο και στη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Τα μεγαλύτερα ονόματα που διαμορφώνουν τις τάσεις στο design.

Medwood Eco build

Ειδική παρουσίαση νέων αντισεισμικών και οικολογικών συστημάτων κατασκευής κτιρίων με βασικό υλικό το ξύλο με μοντέρνο σχεδιασμό και με στόχο την μηδενική κατανάλωση ενέργειας.

Medwood Hotel solutions

Έξυπνες λύσεις και καινοτόμες εφαρμογές για ξενοδοχειακές μονάδες τόσο για την εξωτερική κατασκευή (Σκίαση – decking – πέργκολα) όσο και για την διακόσμηση εσωτερικού χώρου με ειδικές διακοσμητικές επιφάνειες και καινοτόμα υλικά που εφαρμόζονται παντού.