MEDWOOD 07-10/04/2016

H MEDWOOD αποτελεί την έκθεση πρότυπο για τον κλάδο του επίπλου και όχι μόνο. Τον Απρίλιο του 2016,για μια ακόμα φορά θα δείξει ξεκάθαρα τον δρόμο της ανάπτυξης , στοχεύοντας δυναμικά τόσο στην ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά, συνδυάζοντας όλα εκείνα  τα χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν ανάμεσα στις σημαντικότερες εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα αποκαλύπτει κι όλες τις νέες τάσεις τόσο στο χώρο του ξύλου, του επίπλου, όσο και στο ανερχόμενο κομμάτι του τουρισμού, το οποίο θα αποτελέσει το θεμέλιο πυλώνα για την οικονομική ανάπτυξη της αγοράς.Η Διεθνής Έκθεση MEDWOOD λαμβάνει χώρα κάθε 2 χρόνια, αποτελώντας το ιδανικό περιβάλλον για τους επαγγελματίες που θέλουν να προβάλλουν με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο τη δουλειά τους από τον τομέα του ξύλου, των νέων και καινοτόμων υλικών καθώς και των νέων τεχνολογιών.

Υπό αυτό το πρίσμα, η MEDWOOD 2016, θα είναι η παγκόσμια πλατφόρμα για την άμεση επικοινωνία μεταξύ των εταιρειών, για τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής, του σχεδιασμού, αλλά και οτιδήποτε αφορά τον βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων, καθώς επίσης και όλες τις νέες τεχνικές δόμησης. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εμπειρία των ανθρώπων της MEDWOOD, θα επιτρέψει τηνπλήρη ικανοποίηση εκθετών και επισκεπτών με την πλουραλιστικότητα των εκθεμάτων, ενώ ένας από τους βασικούς τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί η 6η Διεθνής Έκθεση MEDWOOD 2016, είναι η εξωστρέφεια προς τις παγκόσμιες αγορές, αλλά και η ολοένα αναπτυσσόμενη αγορά των ξενοδοχείων καιτου τουρισμού.

Πρέπει να συμμετέχετε

Οι λόγοι για τη συμμετοχή σας είναι κάτι παραπάνω από προφανείς. Όπως έχουν αποδείξει και οι προηγούμενες πέντε MEDWOOD, η δυναμική της έκθεσης προσελκύει ολοένα και περισσότερους εκθέτες και επισκέπτες, ενώ παράλληλα αποτελεί τη μοναδική έκθεση στο κλάδο του ξύλου και έχει μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα. Επιπλέον υποστηρίζεται από ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ. Έτσι μπορείτε να εδραιώσετε την επιχείρησή σας στην αγορά, ενισχύοντας παράλληλα την εικόνα της εταιρείας σας, αλλά και των προϊόντων σας, αφού έχετε τη δυνατότητα να τα παρουσιάσετε σε απίστευτα μεγάλο όγκο επισκεπτών, αλλά κι επαγγελματιών του χώρου.

Χιλιάδες επισκεπτών

Η MEDWOOD παρουσιάζει καινοτόμες ιδέες και λύσεις και ουσιαστικά πρωταγωνιστεί στην ενημέρωση των κατασκευαστών επίπλων, έμπορων ξυλείας και ξυλουργών, καθώς επίσης και αρχιτεκτόνων, μηχανικών αλλά και ξενοδόχων. Ανεξαρτήτως πεδίου δραστηριοποίησης, κάθε επαγγελματίας θα βρει λύσεις για οτιδήποτε θελήσει, ανακαλύπτοντας παράλληλα και όλες τις νέες τάσεις στο κλάδο του. Δικαιολογημένα λοιπόν η MEDWOOD αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση του ξύλου και των υλικών επιπλοποιίας στα Βαλκάνια. Ανταποκρινόμενη σε αυτό το τίτλο η έκθεση θα προσελκύσει και φέτος πληθώρα επαγγελματιών και επισκεπτών.

Σας περιμένουμε στην

6η Διεθνή Έκθεση MEDWOOD 2016

για να γνωρίσετε από κοντά το

μέλλον των κατασκευών,

της δόμησης και του τουρισμού!

 

Πεδίο δράσης για τον σύγχρονο επαγγελματία

Σημαντικό κομμάτι για την βιωσιμότητα των ελληνικών επιχειρήσεων είναι η ενίσχυση της επαγγελματικής εξωστρέφειας τους και κατά συνέπεια η επέκταση των εμπορικών τους δραστηριοτήτων προς τις παγκόσμιες αγορές. Η MEDWOOD σε αυτό το κομμάτι θα ενισχύσει κατά πολύ την προσπάθεια των επιχειρήσεων του κλάδου, μέσω ενός προγράμματος επικοινωνίας και προώθησης της διεθνούς έκθεσης και κατ’ επέκταση των δυνατοτήτων των επαγγελματιών του χώρου, σε συγκεκριμένες χώρες ενδιαφέροντος με σκοπό την οργανωμένη παρουσία και επίσκεψη δυνητικών αγοραστών.

Όμως η MEDWOOD θα δώσει νέα ώθηση και στο κομμάτι του τουρισμού, τομέας που στηρίζει πολλά χρόνια την ελληνική οικονομία, όντας εκείνο το κομμάτι που κινεί την ρευστότητα της χώρας μας. Για το λόγο αυτό και καθότι οι προοπτικές ανάπτυξης στο τουριστικό κομμάτι είναι ιδιαίτερα πλούσιες, μέσω της MEDWOOD 2016 θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία του ξενοδοχειακού κλάδου, μέσω εκτεταμένων συνεργασιών με δυνατούς φορείς του τουρισμού και της φιλοξενίας, με απώτερο σκοπό την ακόμα ταχύτερη ανάπτυξη όλων των προαναφερθέντων. Επιπλέον αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω η δυναμική του κλάδου της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού, μέσω των νέων project που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών.