Νέα διεθνής αναγνώριση για το επαναστατικό LIGNOLOC

Ακόμα μία διεθνής διάκριση για το Επαναστατικό Σύστημα Ξύλινου Καρφιού Lignoloc μέσα στο 2018 είναι γεγονός. Αυτή τη φορά στα Pro Tool Innovation Awards, τα οποία διεξάγονται κάθε χρόνο στο Lakeland της Florida των ΗΠΑ.  Στην χώρα μας αποκλειστικός αντιπρόσωπος για το Lignoloc είναι η εταιρεία Κρυσταλλίδης Α.Ε.Β.Ε.

Η κριτική επιτροπή, απαρτίζεται από επαγγελματίες της παγκόσμιας βιομηχανίας εργαλείων και υλικών, με εμπειρία, γνώσεις αλλά και όραμα. Φέτος πάνω από 500 νέα εργαλεία και υλικά διαγωνίσθηκαν και μέσα σε αυτά το Σύστημα Ξύλινου Καρφιού Lignoloc ξεχώρισε κερδίζοντας την ΠΡΩΤΗ θέση στην κατηγορία των εξειδικευμένων καρφωτικών υλικών.

Γιατί όμως η παγκόσμια κοινότητα ενδιαφέρεται για το Lignoloc; Τι είναι αυτό που το καθιστά μοναδικό και άξιο διάκρισης;

Πολλαπλά οφέλη – Πάρα πολλές εφαρμογές
Συνδετικό σύστημα χωρίς προτρύπημα, χωρίς την χρήση κόλλας, πολύ γρηγορότερο από τις καβίλιες, το οποίο δεν απορροφά υγρασία και δεν διογκώνεται.
Η συγκόλληση, επιτυγχάνεται μέσω της λιγνίνης εξ’ αιτίας της υψηλής τριβής κατά τη διάρκεια εισόδου.
Ανθεκτικό στη φθορά λόγω εμποτισμού με τη ρητίνη.
Καμία διάβρωση και χρωματισμός του ξύλου.
Πράσινο κατασκευαστικό προϊόν.

Η καινοτομία της εταιρείας FASCO-BECK, παρέχει τη βιώσιμη υποστήριξη που χρειάζεστε. Καλύτερη πυροπροστασία στις ξύλινες δομές από χαλύβδινους ή μεταλλικούς συνδετήρες. Σύστημα που προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου και απίστευτη ταχύτητα εργασίας.
Ιδανικό για:
Ξύλινες διακοσμητικές επενδύσεις εσωτερικού & εξωτερικού χώρου
Επενδύσεις υψηλής διάβρωσης
Ξύλινες προσόψεις
Φράχτες
Έπιπλα
Κατασκευή σάουνας
Πατώματα OSB
Παρκέτα
Κατασκευές αποκατεστημένης ξυλείας
Κατασκευή σκαφών
Παραγωγή σταυρωτής επικολλητής ξυλείας (CLT)
Παραγωγή οικολογικών παλετών κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lignoloc επικοινωνήστε με την εταιρεία ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε., Λεωφόρος Αθηνών 167, στο Χαϊδάρι.
Τηλ.:2105817319
www.crisco.gr