ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1964 από τον ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗ, ο οποίος προήρχετο από το χώρο της επιπλοποιίας. Τα πρώτα εργαλεία που εμπορεύθηκε ήταν δύο επαναστατικές για την εποχή, δικές του ευρεσιτεχνίες. 

Το επόμενο βήμα ήταν η εισαγωγή και εμπορία φορητών ξυλουργικών μηχανημάτων. Γνωρίζοντας την παραγωγή από πρώτο χέρι, ο στόχος που ορίστηκε ήταν η εισαγωγή ποιοτικών μόνο, επαγγελματικών μηχανημάτων, με την καλύτερη δυνατή τιμή, με άψογη υποστήριξη στο Service, αλλά και την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Το 1970 ιδρύθηκε η εταιρεία «ΔΕΣΠΟΙΝΑ Κ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗ», για την εισαγωγή και εμπορία υλικών επιπλοποιίας και ταπετσαρίας επεκτείνοντας έτσι τις δραστηριότητες μας.

Το 1979 ιδρύθηκε η «CRISCO Κ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ Ο.Ε.», με αντικείμενο την κατασκευή καρφωτικών υλικών. Η είσοδος μας στον βιομηχανικό τομέα επιβραβεύεται, με την πλήρη αποδοχή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα και πολύ σύντομα και στο εξωτερικό, με εξαγωγές στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Αυστραλία. Το δίκτυο πωλήσεων μας εξαπλώνεται σε όλα τα καλά καταστήματα του κλάδου μας στην Ελλάδα και τα είδη που εισάγουμε, εμπορευόμαστε ή παράγουμε γίνονται ολοένα και περισσότερα.

Το 1994 γιορτάζουμε 30 χρόνια από την ίδρυση της πρώτης εταιρείας, στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Χαϊδάρι, σε ένα μεγαλύτερο, λειτουργικότερο και υπερσύγχρονο σε θέματα οργάνωσης, αποθήκευσης και παρουσίασης χώρο. Το 1995 οι τρεις εταιρείες συγχωνεύονται σε μία, με τίτλο «ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε.».

Το 2017 συμπληρώνουμε 53 χρόνια αδιάλειπτης, συνεπούς και αξιοπρεπούς παρουσίας στο πλευρό των συνεργατών μας. Αντιπροσωπεύουμε πάνω από 20 από τους καλύτερους οίκους στο είδος τους, η γκάμα των προϊόντων μας, παραγομένων και εισαγομένων, είναι πολύ μεγαλύτερη και εμπλουτίζεται συνεχώς με πρωτοπόρα και επαναστατικά εργαλεία και υλικά, για την διευκόλυνση των τεχνιτών διαφόρων επαγγελμάτων.

Οι στόχοι μας παραμένουν πάντα οι ίδιοι :

Η καλύτερη ποιότητα προϊόντων, στην καλύτερη τιμή, με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Αθηνών 167, Χαϊδάρι

T.K.124 61

Τηλ.: +30 210 5817319 (9 γραμμές)