IDS: Οι ειδικοί στο χώρο του ξύλου και του μετάλλου!

Όταν το πάθος για δημιουργία συναντάει την προσήλωση στην τελειότητα, τότε το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι τίποτε λιγότερο από τέλειο. Όπως ακριβώς αυτό που δίνει στους πελάτες της η IDS.

Η IDS – Innovative Decoration Solutions ιδρύθηκε το 2011 από νέους, ανήσυχους, δημιουργικούς ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο του ξύλου και του μετάλλου, οι οποίοι έχουν άριστη τεχνική κατάρτιση, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις και με όραμα για το αύριο. Παρά την εκκίνηση της εταιρείας μέσα στην καρδιά της κρίσης, η ποιότητα της δουλειάς τους, τους αντάμειψε πλήρως με την πορεία της εταιρείας να είναι συνεχώς ανοδική. Η IDS εδρεύει στο Κορωπί και δραστηριοποιείται στους τομείς του ξύλου, του μετάλλου, της βαφής καθώς και της εκτύπωσης UV μεγάλων επιφανειών, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα αναγκών και δίνοντας λύσεις σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, εταιρείες ή και ιδιώτες, που η άριστη υλοποίηση των ιδεών τους είναι βασική τους προτεραιότητα.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας!
Στην IDS, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος περιλαμβάνει φρέζες CNC, Punching, τεμαχιστικές, μηχανήματα συγκόλλησης όλων των τύπων, φούρνο κάθετης παραγωγικής βαφής, flatbed UV printer κι άλλα, όπου πέρα από την υλικοτεχνική υποδομή έχει ακόμα ένα μεγάλο όπλο στα χέρια της: Πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και τμήμα σχεδίασης το οποίο έχει στελεχωθεί έπειτα από ενδελεχές «ψάξιμο», με σκοπό την παροχή στον πελάτη του καλύτερου δυνατού, καλύπτοντας κάθε κατασκευαστική ανάγκη. Άλλωστε βασική επιδίωξη της IDS είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, μιας και με τα εργαλεία καινοτόμου τεχνολογίας που διαθέτει να είναι η κορυφαία επιλογή των πελατών της, με έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει μέσω πρωτοποριακών μεθόδων. Στο πλαίσιο αυτό, τα στελέχη της  ΙDS επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και σε συνεχή κατάρτιση του προσωπικού της, αποσκοπώντας στη διαρκή ανάπτυξή της εταιρείας αλλά και στο χτίσιμο γερών θεμελίων στις σχέσεις με τους πελάτες της!

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η IDS;
CNC Κοπές Ξύλου
Με υπερσύγχρονο και παραγωγικό τεχνολογικό εξοπλισμό (φρέζες CNC, κοπτικές, βαφείο φούρνου), σχεδιαστικό τμήμα και άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό, στην ΙDS μπορείτε να ικανοποιήσετε κάθε απαίτησή σας, από αρχιτεκτονικές ή διακοσμητικές εφαρμογές έως έτοιμο τελικό προϊόν. Αν οι χαράξεις 2D και 3D, οι περίπλοκες κοπές και οι καινοτόμες διαδικασίες παραγωγής είναι αυτά που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, η IDS είναι ο συνεργάτης που χρειάζεστε! Επιπλέον μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα ξυλείας όπως MDF, μελαμίνες, κόντρα πλακέ, μασίφ, σε διάφορες ποιότητες και διαστάσεις.

Διαμόρφωση Μετάλλου
Στην IDS βασικός κανόνας είναι η άριστη υλοποίηση των αναγκών των πελατών της, κάτι που προσφέρει απλόχερα η σχεδιαστική ομάδα, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός (CNC και laser κοπές, punching διάτρησης λαμαρίνας, μηχανήματα διαμόρφωσης και κάθε είδους συγκόλλησης όλων των ειδών μετάλλου) καθώς και το καταρτισμένο με επαγγελματίες τεχνικό τμήμα που δίνουν ζωή στο μέταλλο. Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας σε προϊόντα σιδήρου, αλουμινίου, ορείχαλκου, inox, σε οποιαδήποτε μορφή!

UV Εκτύπωση
Η εταιρία έχει πρόσφατα επενδύσει στον τομέα της εκτύπωσης και πλέον διαθέτει το νέο PrintLab. Η ενασχόληση με το ξύλο και το μέταλλο σε συνδυασμό με την υπερσύγχρονη μηχανή εκτύπωσης UV flatbed που πλέον διαθέτει η εταιρία, πλαισιωμένη από το τμήμα γραφιστικής της IDS, δίνουν νέες δυνατότητες στην υλοποίηση σχεδίων και ιδεών. Διαφημιστικές πινακίδες, σήμανση, διακόσμηση, απομίμηση επιφανειών, εικόνες μεγάλων διαστάσεων, αναπαραγωγή έργων τέχνης και αμέτρητες ακόμη εφαρμογές είναι πλέον στην υπηρεσία των πελατών της. Η μέγιστη διάσταση που μπορεί να εξυπηρετήσει η εταιρεία είναι 1600x2500x25 (πάχος υλικού) mm. H εκτύπωση είναι τετράχρωμη, λευκό και τοπικό UV.

Βιομηχανικός Σχεδιασμός
Η εταιρεία επενδύοντας συνεχώς στο ανθρώπινο δυναμικό της, έχει δημιουργήσει σχεδιαστικό τμήμα που αποτελείται από καταρτισμένο προσωπικό και μπορεί να προσφέρει σχεδιαστικές και κατασκευαστικές λύσεις για κάθε project καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών της. Υπάρχει η δυνατότητα της ανάληψης ενός έργου σε οποιαδήποτε φάση του, είτε αυτό βρίσκεται στο στάδιο της σύλληψης, είτε κατά την κατασκευαστική υλοποίηση του.

IDS
Ζήνωνος 4, Κορωπί
T.K.: 19400
Tηλ.: 212 1074290
Site: www.ids.com.gr