Η νέα εποχή της Homag

Κάθε εταιρεία που επιθυμεί να αναπτυχθεί στην σημερινή οικονομία πρέπει να γνωρίζει τον παλμό της αγοράς, να ακούει τους πελάτες της και να είναι ανοιχτή σε αλλαγές. Έτσι, η HOMAG αναδιοργάνώθηκε και προσαρμόστηκε με βάση τις ανάγκες των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών της. Η “Νέα HOMAG” εισέρχεται σε μια νέα εποχή με μια σειρά αλλαγών στην στρατηγική της εταιρείας και την νέα παρουσίαση του brand σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η εξέλιξη είναι ευκαιρία

Απο την δεκαετία του 1960, το HOMAG Group ηγείται τον κλάδο της επεξεργασίας ξύλου προσφέροντας καινοτομίες και τεχνολογίες διαμορφώνοντας την αγορά, πάντα με την υποστήριξη των πελατών του. Σήμερα, είναι η κορυφαία εταιρεία στην παγκόσμια αγορά. Με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον, η ομάδα της HOMAG αναπτύσσει διαρκώς καινοτομίες με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των πελατών της. Tο HOMAG Group, έχει εξελιχθεί σε έναν όμιλο που υποστηρίζει τις ανάγκες ολόκληρου του κλάδου επεξεργασίας ξύλου, με 6.000 άτομα προσωπικό που εργάζονται χέρι-χέρι για την υποστήριξη της παγκόσμιας αγοράς.

Ένας στόχος – μία εταιρεία: HOMAG

Το HOMAG Group βλέπει τις συνεχείς αλλαγές της αγοράς σαν ευκαιρία για ανάπτυξη, και τώρα πλέον έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή: Η συγχώνευση όλων των brand names σε ένα. Ο όμιλος θα επικεντρωθεί μελλοντικά στο ενιαίο και μοναδικό εμπορικό σήμα HOMAG, θέτοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις ανάγκες των πελατών, των προμηθευτών και των συνεργατών της. Μέσω αυτού, η HOMAG επιδιώκει στην σαφήνεια της επικοινωνίας του εμπορικού σήματος ανά τον κόσμο και στην καλύτερη ανάδειξη των δυνατοτήτων των προϊόντων της. Στο μέλλον, κάθε μηχανή του HOMAG Group θα φέρει το λογότυπο HOMAG. Οι πελάτες ανά τον κόσμο θα συνεχίσουν να βασίζονται στα πρότυπα ποιότητας που ήδη γνωρίζουν, έστω και αν για παράδειγμα οι τεμαχιστικές HOLZMA, οι συγκολλητικές BRANDT, τα κέντρα εργασίας CNC WEEKE και τα τριβεία BÜTFERING, φέρουν στο μέλλον το λογότυπο HOMAG.

Τα πλεονεκτήματα των πελατών της Homag:

Μία ενιαία ομάδα στο τμήμα ανάπτυξης και καινοτομιών

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία όλων των εταιρειών του HOMAG Group, οι καινοτομίες και οι νέες τεχνολογίες θα εισέρχονται με μεγαλύτερη ταχύτητα στην αγορά. Στόχος της HOMAG ήταν πάντα να υποστηρίζει τις επιχειρήσεις των πελατών της, να τις προετοιμάζει για το μέλλον και να βελτιστοποιεί την παραγωγή τους.

Μία ενιαία ομάδα σέρβις και υποστήριξης παγκοσμίως

Το προσωπικό τεχνικής υποστήριξης της HOMAG συγκεντρώνει την πολυετή τεχνογνωσία του και προσφέρει ταχύτερη και πιο άμεση υποστήριξη.