Η πλούσια γκάμα σφραγίζει την επιτυχημένη συνεργασία ELTOP – EGGER

Η Αισθητική Δύναμη της Συλλογής Μελαμινών & Pvc EGGER σφραγίζει την συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της ELTOP με τον κορυφαίο παραγωγό.

Μία πλούσια γκάμα από μοναδικά χρώματα σφραγίζουν την επιτυχημένη συνεργασία της ELTOP με τον κορυφαίο παραγωγό EGGER στα πλαίσια της διανομής της στην αγορά μίας σειράς αναβαθμισμένων ποιοτικά υλικών που εκφράζουν την σύγχρονη αρχιτεκτονική κουλτούρα και ενισχύουν την δύναμη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού. Οι μελαμίνες, τα Hpl & τα Pvc EGGER αγκαλιάζουν τις σύγχρονες τάσεις και προωθούν την κατασκευή έργων που αποτελούν παράδειγμα πρωτοποριακής, δυναμικής και δημιουργικής προσέγγισης.

Οι εφαρμογές των προϊόντων EGGER μεγιστοποιούν την λειτουργικότητα και καθορίζουν την ταυτότητα και την αισθητική ελκυστικότητα ενός χώρου. Την πλούσια γκάμα μελαμινών χαρακτηρίζουν η ποιοτική & αισθητική υπεροχή, η μοναδική αίσθηση, υφή & αφή  των επιφανειών, η απόλυτη εναρμόνιση με τις διεθνείς τάσεις της αγοράς και το μόνιμο, με σύντομους χρόνους παράδοσης, άμεσα διαθέσιμο στοκ της ELTOP. Η εταιρία πραγματοποιεί παραδόσεις με τα δικά της φορτηγά ή δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες δυναμικού service αποθήκης για ιδιοφόρτωση από τους πελάτες της. Χωρίς minimum παραγγελίας, όπου τα προϊόντα EGGER δημιουργούν ισχυρή τάση και φέρουν υψηλές πιστοποιήσεις.

Η εταιρία υποστηρίζει την ολοκαίνουργια σειρά μελαμινών με την διανομή δεμάτων, ολόκληρων φύλλων ή φύλλων διαστασιολογημένων, παρέχοντας όλες τις δυνατές επεξεργασίες (κόψιμο/κόλλημα/τρύπημα/pvc). Τα προϊόντα δειγματίζονται με ματσάκια της πλήρους συλλογής των 70 κωδικών χρωμάτων. Τα προϊόντα EGGER ήρθαν να εμπλουτίσουν και να δυναμώσουν την πλούσια γκάμα των αρχιτεκτονικών και διακοσμητικών υλικών της ELTOP, παρέχοντας ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σύνολο των δυναμικών της συνεργατών και ενισχύοντας κάθε της project. 

Η συλλογή υποστηρίζεται από ομοιόχρωμο abs 22/0.8 mm  &  28/0.8mm. 

Διάσταση φύλλου: 2800X2070mm

Πάχη 8mm, 18mm & 25mm