Απόλυτα ικανοποιημένη η Alfa Wood από τη Sicam 2015

Η Alfa Wood ήταν η μοναδική ελληνική εταιρεία που συμμετείχε στην Sicam. Ως γνωστόν η εν λόγω έκθεση αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για τους επαγγελματίες να προβάλλουν τη δουλειά τους, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τα νέα υλικά επιπλοποιίας, εξαρτημάτων, αλλά και διάφορα άλλα προϊόντα.

Υπό το πλαίσιο αυτό λοιπόν η Alfa Wood παρουσίασε όλα τα νέα χρώματα με τα οποία έχει διαθέσιμες τις μελαμίνες της, τους πάγκους, αλλά και τις ακρυλικές επιφάνειες. Όλα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογικά προηγμένα πλαισίωναν το περίπτερο της Alfa Wood.

Επιπλέον η Alfa Wood παρουσίασε και τα νέα της προϊόντα τα οποία ήταν τα παρακάτω:

– ΗDF UV-LAC: Επενδυμένο πάνελ, δύο όψεων με μελαμινικό χαρτί. Η πάνω όψη υφίσταται επεξεργασία από λάκα γυαλιστερή και προστατευτικό φιλμ UV.

– ALFA PLY COATED: Επενδυμένο κόντρα πλακέ με καπλαμά Οξυά και Δρυς και ALFA PLY COATED με HPL

– MDF SCRATCH RESISTANΤ & ANTI-FINGER: MDF ανθεκτικό σε γρατσουνιές και δακτυλιές.

– HPL ULTRAMATT & INSENSITIVE TO FINGERPRINTS & GREASE: Πάγκος ανθεκτικός σε λίπη, γρατσουνιές και φθορές.

H διοίκηση και τα στελέχη της ALFA WOOD στο πλαίσιο της έγκαιρης ενημέρωσης στο σύγχρονο design πρόσφεραν στους επισκέπτες της καλαίσθητες και ολοκληρωμένες προτάσεις με κύριο γνώμονα τη σχέση ποιότητας/τιμής.

Η Alfa Wood πιστή στο όραμά της συνεχίζει να δημιουργεί, να καινοτομεί και να υπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της, δίνοντας παράλληλα το ραντεβού στη Sicam 2016 με την ίδια δυναμική παρουσία.