Εντυπωσιάζει η συνεχής εξωστρέφεια της ALFA WOOD

O όμιλος ALFA WOOD συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία και με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξή του, επενδύει στο κομμάτι της εξωστρέφειας!

O όμιλος ΑLFA WOOD συμμετείχε στην ετήσια έκθεση Big Show που διεξήχθη από 25 έως 27 Μαρτίου στη Muscat στο Σουλτανάτο του Ομάν, όπου παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα και τα trends για το 2019 του ομίλου, σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό του στο Ομάν. 

Οι άριστες εντυπώσεις αφορούσαν τις νέες προτάσεις και υπηρεσίες του ομίλου, καθώς η ποιότητα, οι επιλογές υλικών και των χρωμάτων, κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών, καλύπτοντας κάθε απαίτησή τους. Η έκθεση αποτέλεσε για την ALFA WOOD μία γέφυρα για την προώθηση επωφελών συνεργασιών και μία ουσιαστική πλατφόρμα επικοινωνίας κι ανάπτυξης επιχειρηματικών σχέσεων αλλά και ενημέρωσης, για τις εξελίξεις του κλάδου. Ο όμιλος με  την δυναμική του παρουσία επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τις δυνατότητες που έχει να διακρίνεται επάξια και σε διεθνή forum.

Κέρδισε τις εντυπώσεις και στην 16η έκθεση IFFA της Αλβανίας

O όμιλος ΑLFA WOOD συμμετείχε στη μεγαλύτερη έκθεση επίπλων κι εξοπλισμού προμηθειών κατασκευής και μηχανημάτων κτιρίων, που διεξήχθη στις 14 έως 17 Μαρτίου στο Συνεδριακό Μέγαρο Τιράνων.

Τα στελέχη του ομίλου ALFA WOOD και ο εκπρόσωπος μας στην αλβανική αγορά, παρουσίασαν ένα διαφοροποιημένο portfolio προϊόντων υψηλής ποιότητας ξύλου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. H συμμετοχή έδωσε την ευκαιρία στον όμιλο να συναντηθεί με μακροχρόνιους συνεργάτες και να αναπτύξει περαιτέρω τις επιχειρηματικές του σχέσεις και συνεργασίες σε Αλβανία και Κόσσοβο.