Η τελευταία καινοτομία από τον όμιλο ALFA WOOD είναι το Par -Ve

Είναι η απάντηση για την τελευταία τάση στον εσωτερικό σχεδιασμό. To πρωτοποριακό δάπεδο επενδεδυμένο με καπλαμά σε μοναδικά σχέδια & αποχρώσεις φυσικού ξύλου χρήζει εύκολης τοποθέτησης ιδίας με των laminate πατωμάτων.

To Par-Ve είναι πολυστρωματικό παρκέ που συνδυάζει τη ζεστασιά και το μοναδικό σχεδιασμό του πραγματικού ξύλου με τα πλεονεκτήματα του laminate. Το Par-Ve είναι τόσο εύκολο να εγκατασταθεί και να συντηρηθεί όσο και το laminate flooring. Ωστόσο, υπάρχει μια μεγάλη διαφορά: το  τελικό στρώμα του Par-Ve είναι πραγματικό ξύλο, και όχι μια απομίμηση ξύλου όπως το laminate. Αυτό που βλέπετε και αισθάνεστε είναι φυσικό ξύλο. όπως δεν υπάρχουν 2 όμοια δέντρα έτσι και κάθε σανίδα είναι μοναδική. Αυτό ακριβώς κάνει τη διαφορά σε όποιο χώρο και να το τοποθετήσετε (σπίτι, γραφείο ή κατάστημά). Το πάτωμα Par-Ve αναδεικνύει το  ξύλο, ότι πιο όμορφο έχει δημιουργήσει η φύση έχοντας  πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Intra: Η νέα επιφάνεια της ΑLFA WOOD
Ο όμιλος ΑLFA WOOD επεκτάθηκε με την προσθήκη μιας νέας επιφάνειας, γεμάτη χαρακτήρα, με το όνομα INTRA. Πρόκειται για μία νέα επιφάνεια ανάγλυφη, απομίμηση καπλαμά με έντονη σκιαγράφηση του σχεδίου DOS (καρδιά) και ήπιας μορφής εσοχών. Τα σχέδια και τα χρώματα που διατίθενται στην επιφάνεια INTRA είναι  σε απομίμηση ξύλου και σε matt υφή, προσδίδοντας μία εξαιρετική φυσική αίσθηση, για μια διαφορά που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε. Η νέα επιφάνεια INTRA θα διατίθεται σε δεκατέσσερα χρώματα. Με βάση τις εξαιρετικά σύγχρονες τεχνολογίες του ομίλου, τόσο η  νέα υφή όσο και η ένταξη νέων διακοσμητικών  επιφανειών ,αντιπροσωπεύουν μια εντελώς νέα γενιά προϊόντων και ανοίγουν νέες δυνατότητες για τους συνεργάτες του ομίλου.

NEW MELAMINE DECORS
Το καλοκαίρι του 2018, o όμιλος ALFA WOOD  επέκτεινε την συλλογή με οκτώ νέες  διακοσμητικές επιφάνειες γεμάτες χαρακτήρα. Τα νέα χρώματα t.18/19 αφορούν  ντεκόρ που επιτυγχάνουν μια  εμφάνιση μασίφ ξύλου ή καπλαμά και εκπέμπουν μια φυσική αξία και κομψότητα. Η συλλογή διευρύνεται επιπλέον με έξι μονόχρωμα χρώματα πρεσαρισμένα στη νέα διακοσμητική επιφάνεια ΙΝΤRA. Οι νέες επιφάνειες συνοδεύονται από ίδιας απόχρωσης & υφής ταινίες περιθωρίου ABS.

Νέα hpl decors και νέες επιφάνειες σε πάγκους
Η επιλογή τόσο του χρώματος όσο και της αφής του πάγκου σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα στοιχεία της κουζίνας αλλά και της γενικότερης επίπλωσης,  αποτελούν πρωταρχικό μέλημα στον σχεδιασμό  μιας κουζίνας. Η Συλλογή πάγκων 2018–2019 του ομίλου ALFA WOOD, έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις αλλά και τους πιο μοντέρνους χρωματικούς γήινους τόνους που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό κουζινών. 11 νέα χρώματα προστίθενται στην ήδη μεγάλη συλλογή του ομίλου ώστε να μπορέσουν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα αυθεντικό στυλ υψηλής αξίας με χαμηλότερο κόστος, ενώ παράλληλα να απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της ευκολότερης συντήρησης. H τελευταία μας καινοτομία, η υφή Velvet Touch, είναι το απόγειο αυτής της εξέλιξης των πάγκων , καθώς μιμείται την οπτική αίσθηση του μαρμάρου αλλά με απτικά βελούδινη αίσθηση διατίθεται σε δύο χρώματα (F6821, F6813). Καθώς υπάρχει όλο και μεγαλύτερη ζήτηση για περισσότερο για ανάγλυφες επιφάνειες, με τραχύ χαρακτήρα, η Exclusive collection Worktops εμπλουτίστηκε από τέσσερα νέα χρώματα πάγκων σε επιφάνεια  EVEREST  (30L – 31L- 32L-33L). Μία επιφάνεια σε απομίμηση πέτρας με στοιχεία σπατουλαριστής τεχνοτροπίας και ακατέργαστων λεπτομερειών.
Τρεις εντυπωσιακές αποχρώσεις (5695, 5700 &  5629) λανσάρονται σε  επιφάνεια LUCKY.  Στις απομιμήσεις πέτρας, τσιμέντου ή και μάρμαρου η επιφάνεια αυτή έχει έντονα ανάγλυφα χαρακτηριστικά με τη δημιουργία φυσικών πόρων με βάθος.  Η νέα επιφάνεια  Italian stone (F6811, F6812) μιμείται χρωματικά την πέτρα & το τσιμέντο. Εχει ματ επιφάνεια με ήπια σφυρήλατα απτικά χαρακτηριστικά.

Χωρίς συμβιβασμούς τόσο η συλλογή πάγκων 2018-2019, όσο και τα υπόλοιπα παραγόμενα υλικά του ομίλου που χρησιμοποιούνται σε άλλα τμήματα της κουζίνας, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία & τον άριστα τεχνολογικά εξοπλισμό προσφέρουν εγγυημένα ποιότητα, ανθεκτικά & αμέτρητους συνδυασμούς.