900 εταιρείες συμμετέχουν δια ζώσης στην Ligna 2021  

Τα σχέδια για τη Ligna 2021 που θα διεξαχθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου βρίσκονται σε εξέλιξη. Παρά τις προκλήσεις που θέτει η πανδημία Covid 19, η κορυφαία εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία επεξεργασίας καταγράφει υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος από τη βιομηχανία. Επτά μήνες πριν από την έναρξή της, εμφανίζεται ένα θετικό επίπεδο εγγραφής. “Η πρώιμη απόφαση να μετακινηθεί η Ligna 2021 το φθινόπωρο ήταν σωστή. Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες εξελίξεις στην παγκόσμια κατάσταση λοίμωξης μετά την πανδημία Covid 19, αυτό ήταν το μόνο λογικό μέτρο που έδωσε σε όλους τους εμπλεκόμενους σχεδιασμό ασφάλειας και τον απαραίτητο χρόνο για προετοιμασίες. Οι κρατήσεις είναι σε πολύ θετικό βαθμό. Σχεδόν 900 εταιρείες έχουν ήδη αποφασίσει να συμμετάσχουν στην έκθεση. Θα καταλάβουμε και πάλι δέκα αίθουσες και τον υπαίθριο χώρο “, λέει ο Christian Pfeiffer, Global Director της Ligna και των Εκθέσεων ξυλουργικής στο Deutsche Messe, στο Αννόβερο.

Οι εταιρείες ανυπομονούν επίσης να συναντηθούν ξανά στη Ligna στο Αννόβερο. “Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να τους προσφέρουμε μια ασφαλή και επιτυχημένη αγορά”, προσθέτει ο Pfeiffer. Μια ολοκληρωμένη έννοια ασφάλειας και υγιεινής θα ισχύει για την παρουσία στις αίθουσες και στους εκθεσιακούς χώρους, η οποία θα συμμορφώνεται με τους κανονισμούς που ισχύουν το φθινόπωρο και θα συντονιστεί με τις αρμόδιες αρχές. Οι ευρείς διάδρομοι, η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους και η εγγραφή κάθε επισκέπτη και εκθέτη, θα διασφαλίσει, μεταξύ άλλων, τη μέγιστη ασφάλεια για όλους τους συμμετέχοντες στο χώρο.

Η “Ligna” έχει επίσης συμπληρώσει την προσφορά της  για εκθέτες με stand με νέες επιλογές εικονικής συμμετοχής. “Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες να παρουσιάζονται τόσο στις αίθουσες όσο και στην πλατφόρμα Ligna.digital στο διαδίκτυο. Η πρόσθετη ψηφιακή ορατότητα τους επιτρέπει να αυξήσουν την εμβέλειά τους και να επεκτείνουν τις ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με υπάρχοντες και νέους επιχειρηματικούς εταίρους”, λέει ο Pfeiffer .

Ακόμη και εταιρείες που δεν μπορούν να εκθέσουν στο Αννόβερο λόγω πιθανών διεθνών ταξιδιωτικών περιορισμών δεν χρειάζεται να παραιτηθούν από τη συμμετοχή στην έκθεση. Οι νέες επιλογές εικονικής συμμετοχής στην πλατφόρμα Ligna.digital τους επιτρέπουν να δικτυωθούν με υπάρχοντες και νέους επιχειρηματικούς εταίρους, καθώς και δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.

Οι εταιρείες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία ψηφιακά πακέτα με διαφορετικές υπηρεσίες. Ανάλογα με το εύρος του πακέτου που έχει κλείσει με τις μορφές S, M και L, αυτές περιλαμβάνουν παρουσιάσεις εκθετών, διάφορες λειτουργίες διαλόγου, ζωντανή ροή ή βίντεο στη βιβλιοθήκη πολυμέσων προϊόντων της εμπορικής έκθεσης. Για εκθέτες με χώρο στο Αννόβερο, το ψηφιακό πακέτο S περιλαμβάνεται δωρεάν στο φάσμα των υπηρεσιών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Ligna” 2021 και τις ψηφιακές μορφές για τους εκθέτες και τους επισκέπτες διατίθενται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.ligna.de.