Τρομερή επιτυχία σημείωσαν οι εκθέσεις Imm Cologne και η Interzum

Οι δυο αυτές εκθέσεις πρόσφεραν το κατάλληλο υπόβαθρο, αλλά και το χώρο ώστε να μπορέσουν όλοι οι επαγγελματίες να δείξουν τα υπέροχα δείγματα δουλειάς τους, αλλά και τις καινοτόμες ιδέες τους.

Κάτι που αναγνώρισαν και οι επισκέπτες των εκθέσεων αυτών, μιας και συγκεντρωτικά σε αυτές συμμετείχαν περισσότερες από 2.800 εταιρείες, από 50 χώρες, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 200.000, οι οποίοι ήρθαν από περισσότερες από 140 χώρες.

Το σημαντικότερο όμως είναι το γεγονός πως έπειτα από έρευνα διεξήγαγε η Koelnmesse, τρεις μήνες έπειτα από τη διεξαγωγή της τελευταίας έκθεσης, αποκάλυψε πως περισσότερο από το 90% των εκθετών είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή τους στις εν λόγω εκθέσεις, μιας και τους επέτρεψαν να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα παρέμενε ανεπηρέαστο, ανεξάρτητα αν οι εκθέτες ήταν από χώρες της Γερμανίας ή του εξωτερικού. Και αυτό που ανέφεραν όσοι είχαν συμμετάσχει και σε προηγούμενες εκθέσεις, ήταν πως το 2015 είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να υποδεχτούν μεγαλύτερο μερίδιο επισκεπτών.

Τέλος αυτό που είναι τρομερά ενθαρρυντικό για τους διοργανωτές είναι πως αυξήθηκε κατά 70% ο αριθμός των επισκεπτών που ήρθαν από χώρες του εξωτερικού.