Συμμετοχή της Italkrom στη Medwood 2014

Σταθερά παρούσα ήταν και φέτος η Italkrom ΑΦΟΙ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Ο.Ε. συμμετέχοντας στην 5η διοργάνωση της έκθεσης Medwood 2014 8-11/05/2014 στο Metropolitan Expo.

Φέτος, η Italkrom έδωσε έμφαση στις νέες διεθνείς τάσεις της μόδας στον χώρο του επίπλου και των ξύλινων κατασκευών, παρουσιάζοντας κύκλους εργασίας matt, testurizzante, goffrante και high gloss, τόσο στα διάφανα βερνίκια όσο και στις λάκες.  

Συμβαδίζοντας με τις νέες τάσεις παρουσίασε, επίσης, νέα βερνίκια και προϊόντα νερού και διαλυτικού για φινίρισμα φυσικού αποτελέσματος, ενώ κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγινε και η επίσημη παρουσίαση του νέου χρωματολογίου βαφών Exclusive Collection της POLISTUC.

Φυσικά, δεν απείχαν και τα προϊόντα για εφέ και τεχνοτροπίες  σε ξύλο και γυαλί και τα προϊόντα νερού εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης. Ειδικότερα, παρουσιάστηκαν δύο καινοτόμα προϊόντα τεχνοτροπίας: Εφέ απομίμησης σκουριάς και εφέ απομίμησης τσιμέντου, τα οποία πρώτη η Italkrom εισάγει στην εγχώρια αγορά.

Τέλος, παρουσιάστηκαν προϊόντα και τρόποι βαφής για γυαλιστερά φινιρίσματα, με χρήση διαφόρων προϊόντων (ακρυλικά, πολυουρεθανικά, πολυεστερικά και νερού) δίνοντας έμφαση στην ευκολία χρήσης των προϊόντων και στο άψογο αποτέλεσμα μιας γυαλιστερής επιφάνειας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν, επίσης, οι επισκέπτες της έκθεσης τόσο και για τα υπόλοιπα βερνίκια και προϊόντα POLISTUC, όσο και για τα λειαντικά IMPERIAL ABRASIVI και τις αντλίες και πιστόλια βαφής της FALCIONI POMPE.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους επισκέφτηκαν το περίπτερο μας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την MEDWOOD 2016.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μας, τα προϊόντα μας, τα brands μας και τη συμμετοχή μας στη Medwood 2014, επισκεφτείτε το site μας www.italkrom.gr.