Στις εκθέσεις CLIMATHERM – ENERGY & ENERGY TECH συμμετείχε ο όμιλος Alfa Wood

Στη Διεθνή Έκθεση Climatherm-Energy 2014, τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση του κλάδου, και στην 6η έκθεση ENERGY TEC, τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου της Ενέργειας & Δόμησης συμμετείχε  φέτος ο όμιλος ALFA WOOD. Η πρώτη έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα, από τις 6 έως τις 9 Μαρτίου 2014,  και η δεύτερη στη Θεσσαλονίκη από τις 13 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2014.,

Στο πλαίσιο και των δυο εκθέσεων ο  όμιλος ALFA WOOD παρουσίασε στους επισκέπτες  το “ALFA PELLETS”,  το προϊόν που είναι συνυφασμένο με την πιο οικονομική λύση θέρμανσης. Το “ALFA PELLETS” είναι το οικονομικότερο ελληνικό βιολογικό καύσιμο, άριστης ποιότητας, το οποίο παράγεται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο ALFA WOOD NEYΡΟΚΟΠΙΟΥ, που συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παραγωγούς pellets στην Ευρώπης.

Τα άρτια καταρτισμένα στελέχη της  εταιρίας προσέφεραν ευρεία και ουσιαστική ενημέρωση στο καταναλωτικό κοινό για τη νέα ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ -τα pellets- επισημαίνοντας τα πλεονεκτήματα από τη χρήση τους, γιατί είναι οικονομικά, πρακτικά και εύχρηστα.