Στις 18 Οκτωβρίου η Timber Expo

Η μεγαλύτερη έκθεση στη Μεγάλη Βρετανία γύρω από τη ξυλεία θα ανοίξει τις πύλες της στις 18 Οκτωβρίου στο Nec του Birmingham.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως στην Timber Εxpo θα συμμετάσχουν μεγάλες εταιρείες του κλάδου, από τις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας. Πέρα από τα σημαντικά εκθέματα που θα κοσμούν τα περίπτερα των εκθετών, θα υπάρχουν και σημαντικά σεμινάρια τα οποία έχει οργανώσει η εγνωσμένης αξίας TRADA. Επιπρόσθετα την Timber Expo στηρίζουν μεγάλοι οργανισμοί κι ενώσεις όπως η Structural Timber Association (STA), η Builders Merchants Federation (BMF), η Timber Trade Federation (TTF), καθώς και η Confederation of Timber Industries (CTI).

Όπως δήλωσε κι ο Nathan Garnett, υπεύθυνος για την οργάνωση της έκθεσης: «Τα προϊόντα ξύλου παίζουν καταλυτικό ρόλο στις κατασκευές και η Timber Expo είναι έτοιμη ώστε να δώσει στην αγορά την απαιτούμενη πλατφόρμα διασύνδεσης μεταξύ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Πραγματικά είναι τρομερά ενθαρρυντικό να βλέπεις τόσο μεγάλες επιχειρήσεις να δηλώνουν ενδιαφέρον συμμετοχής και να υπογράφουν τα συμβόλαια για τα stand τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Πραγματικά η φετινή Timber Expo θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών».