Πιστοποίηση του Accoya για 3η συνεχόμενη χρονιά

Πιστοποίηση του Accoya  για 3η συνεχόμενη χρονιά

 

Το Accoya  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έλαβε  ένα από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά πιστοποιητικά της χώρας, από την ολλανδική περιβαλλοντική πιστοποίηση DUBOkeur , η οποία διαχειρίζεται από το Ολλανδικό Ινστιτούτο για την οικοδόμηση Βιολογίας και Οικολογίας ( ΝΙΒΕ ) .
Το 2013 το Ολλανδικό Ινστιτούτο αύξησε σημαντικά τα κριτήρια  της αξιολόγησης για τα προϊόντα δομικών κατασκευών , που σημαίνει ότι τα προϊόντα που χορηγούνται πιστοποίηση,  έπρεπε να επιδείξουν πολύ υψηλότερο επίπεδο περιβαλλοντικής απόδοσης.

 

Μετά από πλήρη έλεγχο το Accoya ® έλαβε την πιστοποίηση DUBOkeur αποδεικνύοντας τις  ευνοϊκές προς το περιβάλλον χρήσεις του . Η αξιολόγηση είχε 18 διαφορετικούς οίκο- δείκτες για να καθορίσει εάν θα πρέπει να χορηγηθεί διαπίστευση, και για να διερευνηθεί το αποτύπωμα Accoya ® ' s του άνθρακα, η τοξικότητα και η εξάντληση των πόρων . Τα αποτελέσματα ανέδειξαν το  Accoya ® ως εξαιρετικό υλικό για την προστασία του  περιβάλλοντος.
Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης DUBOkeur , οι ερευνητές εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από την αυξημένη αναμενόμενη διάρκεια ζωής του Accoya  στα κουφώματα , από 50 έως και 70 έτη.

Ο κος Bryan Crennell , διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Accsys Technologies δήλωσε : " Μετά από τις εργαστηριακές  έρευνες αποδείχτηκε το Accoya ως υλικό έχει μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.» και επίσης συμπλήρωσε  « Η ολλανδική οικοδομική βιομηχανία θέλει όλο και περισσότερο τόσο ανθεκτικά και βιώσιμα προϊόντα , και ελπίζουμε ότι αυτό το βραβείο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σημερινής κατασκευής έργων " .