Πιστοποίηση του Accoya για 3η συνεχόμενη χρονιά

Το Accoya  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έλαβε  ένα από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά πιστοποιητικά της χώρας, από την ολλανδική περιβαλλοντική πιστοποίηση DUBOkeur , η οποία διαχειρίζεται από το Ολλανδικό Ινστιτούτο για την οικοδόμηση Βιολογίας και Οικολογίας ( ΝΙΒΕ ) .
Το 2013 το Ολλανδικό Ινστιτούτο αύξησε σημαντικά τα κριτήρια  της αξιολόγησης για τα προϊόντα δομικών κατασκευών , που σημαίνει ότι τα προϊόντα που χορηγούνται πιστοποίηση,  έπρεπε να επιδείξουν πολύ υψηλότερο επίπεδο περιβαλλοντικής απόδοσης.

Μετά από πλήρη έλεγχο το Accoya ® έλαβε την πιστοποίηση DUBOkeur αποδεικνύοντας τις  ευνοϊκές προς το περιβάλλον χρήσεις του . Η αξιολόγηση είχε 18 διαφορετικούς οίκο- δείκτες για να καθορίσει εάν θα πρέπει να χορηγηθεί διαπίστευση, και για να διερευνηθεί το αποτύπωμα Accoya ® ‘ s του άνθρακα, η τοξικότητα και η εξάντληση των πόρων . Τα αποτελέσματα ανέδειξαν το  Accoya ® ως εξαιρετικό υλικό για την προστασία του  περιβάλλοντος.
Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης DUBOkeur , οι ερευνητές εντυπωσιάστηκαν ιδιαίτερα από την αυξημένη αναμενόμενη διάρκεια ζωής του Accoya  στα κουφώματα , από 50 έως και 70 έτη.

Ο κος Bryan Crennell , διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Accsys Technologies δήλωσε : ” Μετά από τις εργαστηριακές  έρευνες αποδείχτηκε το Accoya ως υλικό έχει μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα.» και επίσης συμπλήρωσε  « Η ολλανδική οικοδομική βιομηχανία θέλει όλο και περισσότερο τόσο ανθεκτικά και βιώσιμα προϊόντα , και ελπίζουμε ότι αυτό το βραβείο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σημερινής κατασκευής έργων ” .