Ότι έχει σχέση με το ξύλο, κάτω από μια στέγη

Ένα ζεστό, φιλόξενο και εντυπωσιακό «σπίτι» 250 τετραγωνικών μέτρων δημιούργησε ο όμιλος Interwood – Ξυλεμπορία για να υποδεχτεί φίλους και συνεργάτες στην φετινή Medwood.  

Με ένα διαφορετικό concept και προσεγμένη αισθητική που επιμελήθηκε το αρχιτεκτονικό γραφείο workshop DIONISIS SOTOVIKIS, ο όμιλος έκανε την διαφορά, δίνοντας ένα δημιουργικό και πρωτότυπο στίγμα.

Το περίπτερο είχε την αίσθηση σπιτιού, το οποίο οριοθετούσε μία εντυπωσιακή ξύλινη στέγη. Το σπίτι λειτούργησε σαν χώρος στέγασης και παρουσίασης των υλικών του ομίλου, αλλά και σαν ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον στο οποίο ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία και τις δυνατότητες του ξύλου. Το εσωτερικό είχε μέχρι καθιστικό και βιβλιοθήκη, ενώ στο πίσω μέρος, την «αυλή» του σπιτιού, ένα μπαρ και πολύχρωμα τραπεζάκια πάνω σε deck περίμεναν τους συνεργάτες του ομίλου, δημιουργώντας μία όμορφη ατμόσφαιρα για συζήτηση. Όλη η κατασκευή περικυκλώθηκε από έναν μικρό «κήπο» με ελιές και λεβάντες, που έδωσαν ζωή και φυσικότητα στο τελικό αποτέλεσμα.

Στο «σπίτι» του ομίλου «στεγάστηκαν» οι εταιρίες Interwood-Ξυλεμπορία, η ELTOP και η DIPO Δάπεδα, η κάθε μία παρουσιάζοντας τις ολοκληρωμένες συλλογές τους, και μαζί έκαναν πράξη την υπόσχεση του ομίλου – να παρουσιάσει «ό,τι έχει σχέση με το ξύλο, κάτω από μία στέγη».

Η Interwood-Ξυλεμπορία έριξε το βάρος στην παρουσίαση της εμπλουτισμένης και εντυπωσιακής συλλογής μελαμινών της The InterMelamine Collection, η οποία αποτελείται από 4 διαφορετικές συλλογές: την InterTop, παραγωγής και αποκλειστικότητας  της Interwood, η οποία εμπλουτίστηκε με 4 νέα χρώματα, την InterBasic, με 10 νέα χρώματα, την InterShine με high gloss μελαμίνες εξαιρετικής ποιότητας, και μία ολοκαίνουρια συλλογή χρωμάτων με το όνομα InterAction, η οποία αποτελείται από 8 χρώματα παραγωγής Kronospan.

 

Οι τέσσερις αυτές συλλογές, δημιουργούν μία εντυπωσιακή και πολυδιάστατη γκάμα που μόνο η Interwood-Ξυλεμπορία παρέχει στην αγορά αυτή την στιγμή: 55 χρώματα που συνδυάζουν την τελευταία τάση στο design αλλά και την διαχρονικότητα, άμεσα διαθέσιμα σε όλα τα πάχη στην Ελευσίνα και στην Θεσσαλονίκη, με εξαιρετική σχέση τιμής – ποιότητας. Η Interwood-Ξυλεμπορία είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που παρέχει αυτό τον πολυδιάστατο προφίλ, αφού η συλλογή της συνδυάζει ό,τι καλύτερο από 4 παραγωγούς: την ίδια την Interwood, την Kastamonu Bulgaria, την Kronospan, και την Phleiderer.

Σε συνδυασμό με την συλλογή μελαμινών, η Interwood-Ξυλεμπορία έδωσε μία διαφορετική πρόταση στην παρουσίαση των προϊόντων ξυλείας που τράβηξε τα βλέμματα. Τα βιομηχανικά προϊόντα, κόντρα πλακέ, MDF, OSB και μοριοσανίδα δημιούργησαν μοντέρνες καρέκλες, και η μαλακή & σκληρή ξυλεία μεταμορφώθηκε σε ένα αφαιρετικό κάθισμα/πάγκο. Τόσο οι καρέκλες όσο και το καθιστικό λειτουργούσαν όχι μόνο σαν δείγματα, αλλά και για να προσφέρουν στιγμές ξεκούρασης στους επισκέπτες του περιπτέρου!

Η ELTOP παρουσίασε τις ανανεωμένες και τελευταίας τεχνολογίας συλλογές πάγκων της, με τις γενικές ονομασίες FENIX ntm, MIRROR 3Deffect, και Formica 180FX tm, που εντυπωσίασαν με την τεχνοτροπία και την καινοτομία τους. Επίσης, παρουσίασε μία ολοκαίνουρια συλλογή βακελιτικών πορτών με την γενική ονομασία Premium, 11 εντυπωσιακών χρωμάτων εξαιρετικής σχέσης ποιότητας-τιμής. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τεχνολογικές πρωτοπορίες των νέων υλικών και για τις τελευταίες τάσεις παγκοσμίως. Παράλληλα έγινε παρουσίαση της πλήρους συλλογής των αρχιτεκτονικών διακοσμητικών υλικών που αντιπροσωπεύει η εταιρία: της Formica, της Arpa, της Lamellux, της DesignPanel, της SM’art, της Valchromat, της Perfonet και της Art-Panel.

Η DIPO Δάπεδα παρουσίασε την γκάμα μασίφ δαπέδων & deck τα οποία παράγει η εταιρία στο εργοστάσιο στην Ελευσίνα κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας.  Παράλληλα, παρουσίασε και την μεγάλη συλλογή γερμανικών δαπέδων laminate Kronos, όπως επίσης και των προγυαλισμένων δαπέδων Intasa, Admonter και Dennebos, που αντιπροσωπεύει η εταιρία.

Ο όμιλος Interwood-Ξυλεμπορία ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν τις εταιρίες του ομίλου με την επίσκεψή τους στο περίπτερο, για την θετική ανταπόκριση στα νέα υλικά και για την υποστήριξη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, και δίνει ραντεβού για την Medwood 2016!