Νέες προοπτικές από την ORGATEC

Με το motto «Η δημιουργικότητα δουλεύει» η φετινή ORGATEC θα φανερώσει τις νέες προοπτικές, τα νέα concept, αλλά και πολλές λύσεις για το ιδανικό περιβάλλον εργασίας.

Η έκθεση ORGATEC μετρά πολλά χρόνια στο χώρο των εκθέσεων για έπιπλα και διακόσμηση γραφείου, μιας και η πρώτη πραγματοποιήθηκε το 1953. Το πόσο μεγάλη σημασία έδιναν από τότε οι διοργανωτές της έκθεσης σε ένα ευπαρουσίαστο και λειτουργικό χώρο εργασίας φαινόταν από το εισαγωγικό σημείωμα στον κατάλογο της έκθεσης, που υπέγραφε ο Hermann Schütter από τη Γερμανική Ένωση Επίπλων Γραφείου: «Επ’ ουδενί δεν πρέπει να υποτιμούμε το εργασιακό περιβάλλον και τη λειτουργικότητα του, καθότι αυτό επηρεάζει κατά πολύ την εργασιακή μας απόδοση. Βλέπετε είναι διαφορετικό να δουλεύεις σε ένα όμορφο ποιοτικό και λειτουργικό γραφείο παρά σε ένα χαώδες γραφείο γεμάτο από φακέλους και ράφια». Υπό το ίδιο πρίσμα όμως συνεχίζουν και σήμερα, μιας και ένα όμορφο και λειτουργικό περιβάλλον εργασίας κάνει χαρούμενο και περισσότερο αποδοτικό το προσωπικό το οποίο μπορεί να φέρει νέες καινοτόμες ιδέες για το μέλλον!

Η εντυπωσιακή ORGATEC θα ανοίξει τις πύλες της στις 25 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 29 του ίδιου μήνα. Εκεί πέρα από τα εντυπωσιακά περίπτερα των εκθετών θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε παράλληλα event, όπως διαλέξεις και σεμινάρια. Το παρόν αναμένεται να δώσουν 650 εταιρείες από 40 χώρες, ανάμεσά τους και η μεγάλη ιταλική εταιρεία Fantoni spa, η οποία μέσα από το περίπτερό της θα δείξει το πώς οραματίζεται εκείνη το ιδανικό κι αποδοτικό περιβάλλον εργασίας.