Με καλύτερα αποτελέσματα από τα προσδοκούμενα έκλεισε τις πύλες της η 6η Sicam

Με καλύτερα αποτελέσματα από τα  προσδοκούμενα έκλεισε τις πύλες της η 6η Sicam

Η διεθνής έκθεση υλικών επιπλοποιίας, εξαρτημάτων και ημιέτοιμων προϊόντων, συγκέντρωσε  περισσότερους από 17.000 επισκέπτες οι οποίοι προήλθαν από 95 διαφορετικές χώρες, και σημείωσε αύξηση στην επισκεψιμότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά.

Η  έκτη έκθεση  SICAM  κατέγραψε ένα εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα που έχει υπερβεί σίγουρα τις προσδοκίες, αφήνοντας μεγάλη αίσθηση  ικανοποίησης στους διοργανωτές αλλά και στους εκθέτες.

Από τους 498 εκθέτες, οι εκθέτες  του εξωτερικού κάλυψαν περίπου το 35% προερχόμενοι από 33 διαφορετικές χώρες, γεγονός που επιβεβαιώνει τον διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης.

 Επίσης αξίζει να σημειωθεί , ότι η SICAM  εδραιώνεται ως το «απόλυτο γεγονός»  για την ιταλική βιομηχανία επίπλου. «Από μια γρήγορη λήψη των στατιστικών, αλλά και από τον απόηχο που εισέπραξαν οι εκθέτες» είπε ο κ. Giobbi στη συνέντευξη τύπου,  «Μπορούμε να πούμε ότι οι σημαντικότερες  ιταλικές εταιρείες κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών έδωσαν το παρόν και είναι εμφανές ότι η SICAM αντιπροσωπεύει τη μοναδική για το είδος της έκθεση, στην διεθνή αγορά για τον τομέα του επίπλου, ο οποίος  παραμένει από τους σημαντικότερους στον παγκόσμιο χάρτη»

Η 7η  SICAM, θα πραγματοποιηθεί από  Τρίτη 13 έως  Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015