Με αυξημένες προσδοκίες και μια πρωτοπορία η ZOW 2017

H έκθεση ZOW θα ανοίξει τις πύλες της στις 7 Φεβρουαρίου 2017 στο Bad Salzuflen, με τους διοργανωτές να περιμένουν πάρα πολλά από την εν λόγω έκθεση. Όμως η ZOW 2017 θα έχει μια ακόμα πρωτοπορία.

Στην ZOW που θα γίνει σε μερικούς μήνες, οι start up εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν χρηματοδότηση για την συμμετοχή τους. Η ZOW πληροί τις προδιαγραφές ένταξης στη χρηματοδότηση της BAFA, με την οποία το Υπουργείο Οικονομικών κι Ενέργειας δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής εταιρειών σε κορυφαίες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις στη Γερμανία, με ευνοϊκούς όρους. Ο στόχος του προγράμματος είναι να καταστεί ευκολότερο για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις να εισέλθουν στην αγορά, παρέχοντάς τους την απαιτούμενη υποστήριξη και βοήθεια.

Στην περίπτωση της ZOW, οι start up εταιρείες μέσω αυτού του προγράμματος μπορούν να εξοικονομήσουν έως και το 60% των εξόδων τις πρώτες δυο φορές που θα συμμετέχουν, ενώ για την τρίτη συμμετοχή θα χρηματοδοτηθεί το 50% των συνολικών εξόδων.

Στα της έκθεσης τώρα, οι διοργανωτές αναφέρουν πως υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από τη μεριά των εκθετών, με την επιτυχία να συνεχίζεται από την ZOW 2016.