Με αυξημένες προσδοκίες η έκθεση Interzum 2015

Με αυξημένες προσδοκίες η έκθεση Interzum 2015

Για το 2015, η έκθεση Interzum (πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια) θα ανοίξει τις πύλες της στην Κολονία στις 5 Μαΐου. Εκεί ως και τις 8 Μαΐου πλήθος επαγγελματιών στο χώρου του επίπλου και των κατασκευών θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις του χώρου, καθώς και τα νέα και καινοτόμα προϊόντα τους. Στην Interzum θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για το μέλλον του επίπλου, καθώς και τα νέα πρωτοποριακά υλικά, τα οποία θα λύσουν πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές πάνω στην δουλειά τους.

Ο μεγάλος διοργανωτής κι αυτής της έκθεσης είναι η Koelnmesse.

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη αυτή έκθεση, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την Katharina C. Hamma, Γενική Διευθύντρια της διοργανώτριας εταιρείας Koelnmesse.

Η ίδια δήλωσε τρομερά ικανοποιημένη με το feedback που έχει από τους εκθέτες, που πρόκειται να συμμετάσχουν στην έκθεση. Μάλιστα ανέφερε πως οι συμμετοχές αυξάνονται συνεχώς, με τον τελικό αριθμό εκθετών να αναμένεται να αγγίξει τους 1.550, νούμερο αυξημένο, συγκριτικά με τον όγκο εκθετών του 2013, οι οποίοι ήταν 1.512.

Σε αυτούς παρών θα δηλώσουν δυνατοί «παίχτες» στο χώρο του επίπλου και των κατασκευών, όπως η Blum, η EGGER, κ.α., εταιρείς οι οποίες αυξάνουν κατά πολύ την δυναμική της Interzum.

Για να καταφέρουν όμως οι διοργανωτές να φιλοξενήσουν άρτια το μεγάλο αριθμό εκθετών, ανέφερε η κα. Hamma, φρόντισαν να αυξήσουν τα διαθέσιμα τετραγωνικά χώρου, με το τελικό νούμερο να ανέρχεται στα 160.000 m2.

Άκρως ενθαρρυντικό όμως προβλέπεται να είναι και το νούμερο των επισκεπτών της έκθεσης, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις της, αναμένεται να αγγίξει τις 55.000 επισκεπτών, εκ των οποίων παραπάνω από το 70% θα είναι από διάφορες χώρες της Ευρώπης κι όχι μόνο.

Κλείνοντας, η κα. Hamma δήλωσε πεπεισμένη για την μεγάλη επιτυχία που θα έχει η Interzum, μιας και η δουλειά που έχει γίνει είναι εντυπωσιακή, άρτια οργανωμένη,  με σκοπό να παρέχει τόσο στον εκθέτη οτιδήποτε χρειάζεται για να προβάλει άρτια τα δείγματα της δουλειάς, όσο και στον επισκέπτη, όλα τα απαραίτητα για να ενημερωθεί γύρω από τα τεκτενόμενα στο χώρο του επίπλου.