Η SICAM 2016 επιβεβαίωσε τις προσδοκίες όλων!

Άκρως θετικός ήταν ο απολογισμός από την διεθνή έκθεση SICAM 2016 για το κλάδο του επίπλου, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τις προσδοκίες εκθετών, επισκεπτών, αλλά και των ιθυνόντων της έκθεσης.

Εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα από την SICAM 2016, η οποία έλαβε χώρα στο Pordenone της Ιταλίας. Η έκθεση διήρκησε 4 μέρες, με το εκθεσιακό κέντρο να κατακλύζεται από πλήθος κόσμου. Πιο συγκεκριμένα περισσότερες από 7.000 εταιρείες επισκέφθηκαν την SICAM, εκ των οποίων το 64% ήταν από την Ιταλία και το υπόλοιπο 36% από την υπόλοιπη υφήλιο. Εξαιρετικά ευχάριστο είναι το γεγονός και το οποίο αξιολογείται άκρως θετικά από τους ανθρώπους της SICAM, είναι πως η «παγκοσμιοποίηση» της έκθεσης ολοένα κι αυξάνεται μιας και εκδηλώνουν ενδιαφέρον συμμετοχής επαγγελματίες από κάθε γωνιά του κόσμου, ανακηρύσσοντας  έτσι την SICAM ως τον πρεσβευτή του Made in Italy, αλλά ακόμα περισσότερο ως το top event σε παγκόσμιο επίπεδο για τον κλάδο του ξύλου και του επίπλου.

560 εκθέτες με ευρεία γκάμα προϊόντων

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη φετινή SICAM, έδωσαν το παρόν περισσότεροι σχεδιαστές κι αρχιτέκτονες από κάθε άλλη φορά. Οι 560 εκθέτες παρουσίασαν με εξαιρετικό τρόπο τα νέα τους προϊόντα, προμηνύοντας μας έτσι πως το 2017 θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον κλάδο του επίπλου. Μάλιστα σύμφωνα με τους διοργανωτές, ήδη για το 2017 έχουν συμπληρώσει αιτήσεις συμμετοχής αρκετές εταιρείες του κλάδου. Όπως ανέφεραν κι αρκετοί επιχειρηματίες – συμμετέχοντες στην SICAM, η εν λόγω έκθεση είναι το ιδανικό σημείο συνάντησης για την επίτευξη νέων συμφωνιών και συνεργιών.

Μάλιστα υπήρχε πλήθος επισκεπτών από χώρες της Αφρικής, αλλά και της Μέσης Ανατολής, χώρες όπου σύμφωνα με τους ειδικούς θα έχουν κομβικό ρόλο στο κλάδο τις επόμενες δεκαετίες. Η εταιρεία MEDEXPO και το μοναδικό κλαδικό περιοδικό ΕΠΙΠΛΕΟΝ έδωσε το παρόν, με πλήθος κόσμου να επισκέπτεται το περίπτερό μας, ζητώντας να μάθει πληροφορίες και για το νέο μας project που θα λάβει χώρα στην Αίγυπτο στις 26 Νοεμβρίου, το Woodtech Forum!

Το επόμενο ραντεβού για την SICAM 2017, θα είναι και πάλι στο Pordenone στις 10 Οκτωβρίου 2017.