GULF WOOD SHOW : 27-29 Oκτωβρίου 2015 Bahrain

 

 

GULF WOOD SHOW  :

 

 

H MEDEXPO διοργανώτρια εταιρία της Medwood και η DMG Events, διοργανώτρια εταιρεία των μεγαλύτερων εκθέσεων στον κλάδο της δόμησης στη Μέση Ανατολή, ανακοινώνουν την συνεργασία τους για την 1η διεθνή έκθεση ξύλου στο Bahrain.

 

Λαμβάνοντας χώρα στο Μπαχρέιν, η έκθεση GulfWood 2015 αποτελεί την νέα εκδήλωση, διαμορφωμένη έτσι ώστε να προσφέρει στην παγκόσμια βιομηχανία ξύλου, υλικών, τεχνολογίας και design μία πλατφόρμα για την πώληση των προϊόντων σε αυτήν τη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά.

Οι οικονομίες των χωρών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαουδικής Αραβίας, Bαχρέιν, Ομάν, Κατάρ και Κουβέιτ σημειώνουν σημαντική και παρατεταμένη άνθιση. Υποστηριζόμενη από αποθέματα ενέργειας και φιλόδοξο σχεδιασμό, η ανάπτυξη αυτή είναι  περισσότερο αισθητή και πιο έντονη στους τομείς του σχεδιασμού και των κατασκευών, με υπολογιζόμενη δαπάνη της τάξεως των 1,67 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Αξιοσημείωτα είναι τα  νούμερα που αφορούν στην αξία των εισαγωγών,  όπου από Κίνα, Μαλαισία, Ρουμανία, Γερμανία, Ινδονησία και Αμερική έφτασαν τα 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους, αυξανόμενα κατά 16,2% με την Σαουδική Αραβία να κρατάει τα σκήπτρα των εισαγωγών.

 

Ποιοι θα επισκεφτούν το Gulf Wood Show ;

Αντιπρόσωποι                                                            Αρχιτέκτονες

Μεσίτες                                                                      Οικοδόμοι

Ξυλουργοί                                                                 Εργολάβοι

Κατασκευαστές                                                          Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Εξαγωγείς                                                                  Κατασκευαστές Επίπλου

Εταιρίες Γενικών Κατασκευών                                   Εισαγωγείς

Διακοσμητές Εσωτερικών χώρων                              Παραγωγοί

 Κατασκευαστικών Υλικών                                          Επαγγελματίες Κατασκευών Ξύλου

Έμποροι Ξυλείας                                                          Ξυλουργικές Εταιρίες

 

ΜΠΑΧΡΕΪΝ – ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΠΟΡΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΣΤΟ GCC

 

 

Γιατί να επιλέξετε τη  GULFWOOD;

 

ΔΙΚΤΥΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

Εκμεταλλευτείτε την εκτενή μας βάση δεδομένων για την περιοχή που περιλαμβάνει περισσότερους από 350.000 επαγγελματίες του κλάδου των δομικών έργων, ξενοδόχων, αρχιτεκτόνων, μηχανικών

 

 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θα πραγματοποιηθεί πλήρες πρόγραμμα πιστοποιημένων εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, που θα φέρει περισσότερους αγοραστές στην έκθεση

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Επωφεληθείτε της καμπάνιας προώθησης του GCC και των δωρεάν ευκαιριών προώθησης αποκλειστικά για τους εκθέτες μας

 

ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Η Gulfwood διοργανώνεται από δύο πολύ έμπειρους διοργανωτές – την dmg events Μέσης Ανατολής και τη MEDEXPO

 

Παράλληλες εκδηλώσεις στη διάρκεια της έκθεσης

– Διήμερο συνέδριο που επικεντρώνεται στη βαθιά γνώση των τελευταίων καινοτόμων σχεδιασμών στον κλάδο ξύλο και στις καλύτερες ιδέες εφαρμογής ανά τον κόσμο για τη μοντέρνα κατασκευή ξύλου.

– Στο χώρο της έκθεσης θα δημιουργηθεί μία αμφιθεατρική σκηνή, που θα δώσει στους εκθέτες την ευκαιρία να παρουσιάσουν νέα και καινοτόμα προϊόντα σε ένα καθηλωμένο, επικοινωνιακό, και ιδιαίτερα συναφές κοινό.

– Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να προβληθεί ένα προϊόν από το να δείτε στην πράξη. Θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στη ζωντανή επίδειξη στην αμφιθεατρική σκηνή μπροστά σε ομάδες σημαντικών αγοραστών.

– Εστιασμένη ζώνη, αφιερωμένη στην επίδειξη έξυπνων προτάσεων κα καινοτόμων εφαρμογών για ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις σχετικά με την εξωτερική (σκίαση, ξύλινο δάπεδο, πέργκολα) καθώς και την εσωτερική διακόσμηση, προβάλλοντας εξειδικευμένες διακοσμητικές επιφάνειες και νέα υλικά τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν παντού.

– Μία ειδική παρουσίαση συστημάτων δόμησης φιλικών προς το περιβάλλον, με χρήση του ξύλου ως βασικό υλικό και προβολή του μοντέρνου σχεδιασμού, με στόχο τη μηδενική κατανάλωση ενέργειας.