Δυναμική παρουσία για ακόμα μια χρονιά η Blum στην Interzum!

Και σε αυτή την Interzum, η Blum κατάφερε να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών στο καλαίσθητο και σύγχρονο περίπτερο της, αναλύοντας κάθε νέα τεχνολογία και καινοτομία της στους εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης.

Το εντυπωσιακό περίπτερο της Blum είχε μια έκταση 1.300 τ.μ., στο οποίο παρουσιάστηκαν όλες οι νέες καινοτομίες της αυστριακής εταιρείας, όπως και η ευρεία γκάμα προϊόντων της, η οποία προσφέρει στο πιστό αγοραστικό της κοινό πληθώρα λύσεων. Τώρα οι επιλογές αυτές επεκτείνονται ακόμα περισσότερο χάρη στις νέες ιδέες της Blum με το όνομα «moving ideas», οι οποίες βάζουν τον πελάτη στο επίκεντρο, μετεξελίσσοντας τις ανάγκες του, οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων.

Ιδέες για σύγχρονες λύσεις διαβίωσης!

Η Blum θέλοντας να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στο αγοραστικό της κοινό πραγματοποιεί συνεχώς έρευνες ώστε να εντοπίσει όλες τις νέες τάσεις μέσα από τον συνεχή διάλογο με τους πελάτες, αλλά και τους κατασκευαστές. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Interzum, με την ονομασία «Tiny Spaces», παρουσίασε τις καινοτόμες ιδέες της σε πρακτικές εφαρμογές για διαφορετικούς χώρους διαβίωσης, από ευρύχωρο έως ένα τυπικό αστικό περιβάλλον με περιορισμένο χώρο, δίνοντας έτσι στους πελάτες της τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις δικές τους δημιουργικές ιδέες.

MERIVOBOX: Η νέα μόδα στους μηχανισμούς pull out!

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός μπορεί με ελάχιστα εξαρτήματα να τον προσαρμόσετε στις ανάγκες σας, ενώ η συναρμολόγηση είναι πάντα απλή και η προσαρμογή είναι πάντα εξαιρετική, ενώ χάρη στο ειδικό σχήμα L, ο μηχανισμός προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα, επιτρέποντάς του να διαχειριστεί μεγάλο φορτίο με άνεση! Η εμπνευσμένη σχεδίαση του δίνει τη δυνατότητα στον τελικό χρήστη να τοποθετήσει ότι πορτάκι επιθυμεί από γυαλί, μέχρι και μεταλλική πρόσοψη, με τη λειτουργικότητά του να παραμένει εξαιρετική για μια ζωή. Η χαμηλής τριβής κύλινδροι κι ο συγχρονισμός του προφίλ του συρταριού εξασφαλίζουν ένα ομαλό «άνοιξε – κλείσε», ενώ υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθούν εκ των υστέρων κι άλλες τεχνολογίες κίνησης της Blum.

Οι λύσεις της Blum για τους περιορισμένους χώρους!

Η νέα τάση της εποχής θέλει περιορισμένους χώρους, έξυπνα διαμορφωμένους, οι οποίοι θα προσφέρουν στους χρήστες αυξημένη πρακτικότητα. Για το λόγο αυτό υπάρχουν τα λεγόμενα «pocket systems», τα οποία αποτελούνται από μεγάλες πόρτες, οι οποίες κλείνουν χώρους που δεν χρησιμοποιούνται. Χάρη στους στιβαρούς μηχανισμούς της Blum, οι πόρτες αυτές ανοίγουν και κλείνουν με εξαιρετική ευκολία, οι οποίες «εξαφανίζονται», επιτρέποντας την άμεση πρόσβαση του χρήστη στον εκάστοτε αποθηκευτικό χώρο, ενώ με ένα απαλό άγγιγμα η πόρτα επιστρέφει στην θέση της. Η Blum παρουσίασε τρεις διαφορετικές εφαρμογές στο περίπτερό της – για κουζίνες, βοηθητικούς χώρους και μπαρ, με και χωρίς πόμολο και με διαφορετικές τεχνολογίες κίνησης, είτε για μονή, είτε για διπλή πόρτα.

To Case Study του μηχανισμού SERVO – DRIVE smart

Η ψηφιακή εποχή έχει αλλάξει κατά πολύ την καθημερινότητά μας. Τα πάντα μπορούμε να τα ελέγξουμε μέσα από το smartphone μας, με τα πάντα να είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Όπως και οι κουζίνες του αύριο, όπου τα ντουλάπια, τα συρτάρια και ότι άλλο απαρτίζει μια κουζίνα θα μπορεί ο χρήστης να το ελέγχει με τη φωνή του. Και για αυτό το φροντίζει η Blum με τον έξυπνο μηχανισμό SERVO – DRIVE smart. Εμείς το μόνο που θα έχουμε να κάνουμε, είναι να έχουμε ορίσει τις εντολές. Για παράδειγμα, εσείς θα λέτε: «Έφερα τα ψώνια» κι αυτομάτως τα συρτάρια και οι πόρτες θα ανοίγουν για να σας διευκολύνουν στην τακτοποίησή τους.

MINIPRESS: Λύνει τα χέρια του επαγγελματία

Το MINIPRESS είναι η νέα μηχανή διάτρησης και εισαγωγής της Blum, η οποία επιταχύνει την πλήρη συναρμολόγηση των ντουλαπιών και διευκολύνει την γραμμή παραγωγής. Σε συνδυασμό με το σύστημα EASYSTICK, το σύστημα αυτόματου stop της Blum, οι κατασκευαστές έχουν πλέον τη δυνατότητα να παράγουν γρήγορα και με ακρίβεια κομμάτια επίπλων σε χρόνο μηδέν.

Επιπρόσθετα το βάθος τρυπήματος μπορεί να αγγίξει τα 350 χλστ.