SICAM 2019: To ετήσιο ραντεβού του κλάδου!

Για ακόμα μια χρονιά η μεγάλη έκθεση SICAM θα ανοίξει τις πύλες της στο Pordenone από τις 15 έως τις 18 Οκτωβρίου, όπου το παρόν θα δώσουν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της βιομηχανίας εξαρτημάτων, ημικατεργασμένων προϊόντων και εξαρτημάτων επίπλων.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, περισσότερες από οκτώ χιλιάδες εταιρείες, από εκατό χώρες ανά τον κόσμο, αναμένεται να επισκεφθούν τη μεγάλη έκθεση SICAM η οποία έχει επεκταθεί ακόμα περισσότερο. 10 εκθεσιακά hall με περισσότερες από εξακόσιες εταιρείες θα παρουσιάσουν τις καινοτόμες λύσεις, τα προηγμένα υλικά και κυρίως τις ιδέες και τις τάσεις που θα χαρακτηρίσουν τις συλλογές επίπλων του επόμενου έτους .

Γιατί να επισκεφτείτε τη SICAM;
Γιατί κάθε χρόνο, αποτελεί το meeting point της παγκόσμιας βιομηχανίας εξαρτημάτων, εξαρτημάτων επίπλων και ημιέτοιμων προϊόντων, όπου κάθε χρονιά αποδεικνύει την αποτελεσματικότητά της σε επίπεδο B2B επαφών και συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο για την παγκόσμια βιομηχανία επίπλων. Σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα και σε ένα υπέροχο εκθεσιακό κέντρο όπως είναι το Pordenone, θα συμμετάσχουν και φέτος οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, επιτρέποντας έτσι την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά και τη δημιουργία δυνατών επαγγελματικών σχέσεων.