Μεγαλύτερη, εντυπωσιακότερη και με διεθνή χαρακτήρα η 7η MEDWOOD!

Η 7η MEDWOOD έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πύλες της στις 29 Απριλίου 2018, προσφέροντας τέσσερις συναρπαστικές μέρες γεμάτες ενδιαφέρον στους επαγγελματίες του κλάδου. Επισκέπτες από ευρωπαϊκές και Βαλκανικές χώρες έδωσαν το παρόν στην 7η κατά σειρά MEDWOOD στο Metropolitan Expo, απολαμβάνοντας την πλέον εντυπωσιακή παρουσίαση εκθεμάτων που έχει γίνει έως σήμερα!

Αυξημένος ο εκθεσιακός χώρος κατά 25%

20% αύξηση εκθετών, με πάνω από 200 brands!

10% αύξηση ειδικών επισκεπτών (αρχιτέκτονες – designers – ξενοδόχοι)

Μοντέρνα, σύγχρονα και εντυπωσιακά περίπτερα

Η αυξημένη ζήτηση σε νέα προϊόντα έδωσε την ευκαιρία στους 120 εκθέτες να δημιουργήσουν εντυπωσιακά εκθεσιακά περίπτερα, αναδεικνύοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εκθέματά τους, προσελκύοντας παράλληλα το ενδιαφέρον όχι μόνο του κλάδου επίπλου, ξύλου και μηχανημάτων, αλλά και των αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και ξενοδόχων. 

10% αύξηση στους εγχώριους, διεθνείς, αλλά και ειδικούς επισκέπτες

Η φετινή MEDWOOD σημείωσε αύξηση και στον τελικό αριθμό επισκεπτών, προσελκύοντας το ενδιαφέρον εγχώριων, αλλά και διεθνών επισκεπτών από χώρες της Ευρώπης, Κύπρου, αλλά και της Μέσης Ανατολής, χαρακτηρίζοντας τη MEDWOOD ως το σημείο συνάντησης των επαγγελματιών από τις γειτονικές χώρες. Γεγονός που συνέβαλε η συμμετοχή των μεγαλύτερων ελληνικών παραγωγικών και εμπορικών εταιρειών, καθώς και η μεγάλη συμμετοχή των κορυφαίων οίκων του εξωτερικού. Εξίσου σημαντικό όμως ήταν το γεγονός πως σημειώθηκε αύξηση και στους επισκέπτες από κλάδους – κλειδιά για τη MEDWOOD, όπως των αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, αλλά και ξενοδόχων! 

Αποδοτικά B2B meetings

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας που χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τη MEDWOOD, είχαν οργανωθεί B2B meetings, με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη Μέση Ανατολή, με σκοπό την επίτευξη επιχειρηματικών συνεργασιών. Τα meetings πραγματοποιήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Metropolitan Expo, με τους Έλληνες επιχειρηματίες να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την πρώτη επαφή. 

THE ARCHITECT SHOW. Leisure, Architecture & Resorts

Η φετινή MEDWOOD όμως πρωτοπόρησε για ακόμα μια φορά, θέλοντας να δώσει έμφαση στο κόσμο της αρχιτεκτονικής και του design, συν-διοργανώνοντας με μεγάλη επιτυχία το συνέδριο με τίτλο «The Architect Show»  με θέμα την Αρχιτεκτονική και το Σχεδιασμό παραθεριστικών κατοικιών. Το συνέδριο αυτό, έλαβε χώρα στη συνεδριακή αίθουσα του Metropolitan Expo με σημαντικούς ομιλητές αρχιτέκτονες και designers από την Ελλάδα και το εξωτερικό! Το πρόγραμμα των συζητήσεων ήταν καλά οργανωμένο και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού καθ’ όλη την διάρκεια του συνεδρίου. Ομιλίες γύρω από τη θεματολογία του τουρισμού και της αρχιτεκτονικής, εναλλάσσονταν με ομάδες συζητήσεων και με ερωτήσεις από το κοινό προς εκπροσώπους της Αρχιτεκτονικής, του Design και του Real Estate συντελώντας στην ανάπτυξη μιας ευρύτερης συζήτησης γύρω από την Αρχιτεκτονική, τον Τουρισμό και των προοπτικών ανάπτυξης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Αναλύθηκαν οι βασικοί παράμετροι του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού οι οποίοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη ενός υψηλού επιπέδου τουρισμού και τελικά διαμορφώνουν το ολοκληρωμένο τουριστικό προϊόν και την εμπειρία του χρήστη. Συζητήθηκαν έννοιες οι οποίες ξεχωρίζουν τον ελληνικό τουρισμό σε σχέση με τα «τουριστικά προϊόντα» άλλων χωρών και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον φιλοξενούμενο.