6η Διεθνής Έκθεση ZΟW

Αν και πραγματοποιήθηκε σε υποτονικό κλίμα η 6η διεθνής έκθεση ZOW στην Κωνσταντινούπολη τον περασμένο Μάρτιο, εξακολουθεί ν’ αποτελεί σημαντικό τόπο συνάντησης επαγγελματιών κι εμπόρων, που προέρχονται από μια ευρύτατη γεωγραφική  περιοχή . Παράλληλα, η έκθεση προσφέρει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να έρθουν σ’ επαφή με την αιχμή της τεχνολογίας.

Οι αριθμοί των εκθετών και των επισκεπτών στη φετινή έκθεση ZOW- που απευθύνεται στους προμηθευτές βιομηχανιών επίπλου και σχεδίου- δεν ήταν τόσο υψηλοί όσο τις προηγούμενες χρονιές.  Οι  περισσότεροι συμμετέχοντες προήλθαν από τους τομείς των  panels ξύλου και των  υλικών επιπλοποιίας. Οι δε επισκέπτες, παρά το γεγονός ότι αριθμητικά δεν ήταν πάρα πολλοί συγκριτικά με παλιότερα, ήρθαν από 85 και περισσότερες χώρες, από τη  Ρωσία  μέχρι τη Σαουδική Αραβία,  από το Ιράν μέχρι την Αλγερία και από το Ιράκ μέχρι την Ιταλία.

Επίσης, στο πλαίσιο της ZOW,  παρουσιάστηκαν στο "Κέντρο Καινοτομιών"  ερευνητικές μελέτες και εξελίξεις στον τομέα της νανοτεχνολογίας .  Οι εκθέτες και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν το μέλλον της βιομηχανίας ως αυτόπτες μάρτυρες των πιο πρόσφατων τεχνολογιών. 

Η έκθεση ZΟW  αποτελεί  σημείο συνάντησης επαγγελματιών και εμπόρων,  και  κατ’ επέκταση μια ευκαιρία για την πραγματοποίηση νέων επαφών και  επιχειρηματικών συμφωνιών. κόντρα στις διεθνείς αντίξοες οικονομικές συνθήκες.