Τα γραφεία του μέλλοντος με υλικά της Danzer!

Το αρχιτεκτονικό γραφείο CBRE / Heery ολοκλήρωσε πρόσφατα την ανακαίνιση των κεντρικών γραφείων για έναν πελάτη της, δημιουργώντας έναν νέο και σύγχρονο χώρο σε ένα 4όροφο κτίριο στην Ατλάντα.

Οι σχεδιαστές της CBRE / Heery, έκαναν εκτεταμένη χρήση καπλαμά κι άλλων υλικών, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα απλό, αλλά σύγχρονο κι εκλεπτυσμένο περιβάλλον, προσφέροντας έτσι στους πελάτες τους τα σύγχρονα «γραφεία του μέλλοντος». Η Lydia O’Neal, επικεφαλής του έργου και η ομάδα της, αναγνώρισαν ότι η πρόκλησή τους ήταν να δώσουν την απαιτούμενη ταυτότητα της εταιρείας εντός των τμημάτων, διασφαλίζοντας παράλληλα την αλληλεπίδραση για την αύξηση της συνεργασίας, της συνδεσιμότητας και της εργασιακής ευελιξίας.

Απέναντι σε αυτήν την πρόκληση, η ομάδα της CBRE / Heery Atlanta κατάφερε να αναπτύξει ανοιχτούς σχεδιαστικά χώρους, δημιουργώντας 47 χώρους συσκέψεων και 25 ήσυχες αίθουσες μελέτης και περισυλλογής. Επιπλέον, σχεδιάστηκε ένας κοινωνικός «κόμβος» στην καρδιά του γραφείου, ο οποίος περιλαμβάνει ένα σαλόνι με υγιεινές επιλογές για φαγητό / ποτό, τραπέζια, καθώς και θαλάμους με ενσωματωμένη προηγμένη τεχνολογία.

Χρησιμοποιήθηκαν ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι επαγγελματικό, αλλά σύγχρονο κι ευχάριστο συνάμα. Ο καπλαμάς της Danzer με τον κωδικό Linea Black Birch έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον και στους τέσσερις ορόφους των γραφείων. Σύμφωνα με την O’Neal, «Ο Danzer Linea Black Birch καπλαμάς είναι εξαιρετικής ποιότητας, όπου το γραμμικό μοτίβο προσφέρει εξαιρετική οπτική σύνδεση με τα υπόλοιπα υλικά της κατασκευής, με το τελικό φινίρισμα να είναι μοναδικό». Ο ομφαλός όλων είναι η μεγάλη σκάλα στο κέντρο των γραφείων, η οποία χρησιμοποιήθηκε έξυπνα από τους αρχιτέκτονες συνδέοντας όλα τα επίπεδα του χώρου. Ο Phil Tomasello, Director of Specification της Danzer, σημείωσε ότι περίπου 2.100 τετραγωνικά μέτρα χρησιμοποιήθηκαν από τον νέο καπλαμά της σειράς Linea Black Birch.