Πολυετής εμπειρία στο χώρο των απορροφήσεων και των βιομηχανικών απορροφητήρων!

Η κατασκευαστική εταιρεία ΕΛ.ΒΙ.ΑΠ ιδρύθηκε το 1976 και δραστηριοποιείται στο χώρο του εξαερισμού και των βιομηχανικών απορροφητήρων. Σήμερα, με την πολυετή πείρα της, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο της.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις
Η εταιρεία διατηρεί ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, εκτάσεως 1.500 τ.μ., σε οικόπεδο 15.000 τ.μ στη Νυμφόπετρα Θεσσαλονίκης, ενώ υπάρχει κι ένα δεύτερο υποκατάστημα στην προέκταση Ολυμπιάδος στον Εύοσμο. Η εταιρεία χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία ετών, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει λύσεις αξιόπιστες και σίγουρες πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της.

Απώτερος στόχος της Elviap είναι να μελετά, να σχεδιάζει και να κατασκευάζει βιομηχανικούς αποροφητήρες, φιλτροσιλό για την περισυλλογή πριονιδιών, καμπίνες βαφής για λούστρα, αερολέβητες, αεραγωγούς κ.α. Έτσι επιτυγχάνει την καθαριότητα των εργασιακών χώρων (από πριονίδια, ροκανίδια, σκόνες, οσμές κ.α) διασφαλίζοντας παράλληλα και την προστασία του περιβάλλοντος. Πολλές επιχειρήσεις, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, και καταστήματα έχουν δείξει εμπιστοσύνη στα προϊόντα της Elviap, τα οποία είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών και πιστοποιημένα με CE.

Το έμψυχο δυναμικό είναι ύψιστης σημασίας
Η εταιρεία διαθέτει το κατάλληλο εξειδικευμένο προσωπικό, όντας έτσι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να μεταφέρει και να παραδώσει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη, στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης και με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Εργοστάσιο:
35 χλμ. Εγνατίας οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας Νυμφόπετρα,
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Τ.Κ. 57200
Τηλ.: +3023930 51250-51,
Fax.: +3023930 51251
www.elviap.gr
info@elviap.gr