Ξανά στην Medwood η εταιρεία Σκορδάκης!

Η εταιρεία Σκορδάκης, μια εταιρεία με πολυετή παρουσία στο χώρο του εμπορίου υλικών επιπλοποιίας και σιδηρικών, επιστρέφει στην Medwood. Κύριος λόγος αυτής της παρουσίας αποτελεί η ανάγκη παρουσίασης των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που εφαρμόστηκαν στην εταιρεία την τελευταία περίοδο.

Έτσι στην παρούσα έκθεση, έρχεται να επιδείξει τα καινούργια προϊόντα των σταθερών συνεργατών της όπως:

• Ferrari Sintesi, ο καινοτόμος μεντεσές με ενσωματωμένο μηχανικό φρένο στο κεφάλι. Αποτελεί το προϊόν με το οποίο η εταιρεία Ferrari στοχεύει να ξαναμπεί στους ισχυρούς κατασκευαστές μεντεσέδων της Ευρώπης.

• Volpato Stili, ένα προϊόν σχεδιασμένο στην Ιταλία με καθαρά ελληνικό όνομα το οποίο αποτελεί την προσωποποίηση των μινιμαλιστικών γραμμών στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού. Προϊόν που βρίσκει θέση και χρήση σε κάθε γωνιά του σπιτιού, είτε ως έπιπλο, είτε ως ντουλάπα είτε ως κομμάτι μίας σύγχρονης minimal κουζίνας.

• Omge Μηχανισμοί Τραπεζιών, μια επαναστατική σειρά από επεκτεινόμενα τραπέζια που θα κάνει κάθε σύγχρονη κουζίνα πιο λειτουργική και ευέλικτη.

Για πρώτη φορά επίσης θα παρουσιαστούν προϊόντα από τον οίκο DOLLE, αποκλειστικής διανομής για την Ελλάδα, από την εταιρεία Σκορδάκη. Η DOLLE shelving είναι μια απόλυτα εξειδικευμένη εταιρεία στην παραγωγή λύσεων Do It Yourself για ράφια και έπιπλα οικιών και γραφείων. Ταυτόχρονα η εταιρεία στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των διαδικασιών της διατηρεί ενεργό το e-shop της με δυνατότητα προσωποποιημένης πρόσβασης για τους πελάτες της καθώς και όλοι οι πωλητές της έχουν online ενημέρωση για την κατάσταση του stock, των νέων παραλαβών και παραδόσεων της εταιρείας. Επίσης η εταιρεία Σκορδάκης με
στόχο την βελτιστοποίηση των υπηρεσιών της, προχωρά στον ανασχεδιασμό των διαδικασιών τιμολόγησης της για να μπορεί να συμβαδίζει με τα σημερινά δεδομένα.

Με πάνω από 40 χρόνια διαρκούς παρουσίας στην αγορά του χονδρεμπορίου η εταιρεία είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης, που με συνέπεια θα στηρίξει τους πελάτες της και θα αναζητήσει τις λύσεις που είναι κατάλληλες για αυτούς μέσα από μια γκάμα 8.000 και πλέον ενεργών κωδικών.