Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Scm Group

Marco Mancini CEO Scm Group

Ο Scm Group S.p.A., παγκόσμια ηγετική ομάδα στις τεχνολογίες για την επεξεργασία υλικών και βιομηχανικών εξαρτημάτων, παρουσίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Στις 12 Μαρτίου, η συνεδρίαση των μετόχων όρισε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με τους Giovanni Gemmani (Πρόεδρος), Marco Mancini (CEO), Andrea Aureli, Enrico Aureli, Valentina Aureli, Linda Gemmani, Martino Gemmani, Luca Franceschini και Filippo Corsini ( μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου).

Οι μέτοχοι επιβεβαίωσαν επίσης τον διορισμό του Adriano Aureli ως Επίτιμου Προέδρου.

Ο Marco Mancini, είναι  στον Όμιλο Scm από το 2015  Γενικός Διευθυντής, και πλέον θα αναλάβει επίσης τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Οι μέτοχοι ευχαρίστησαν τον Alfredo Aureli για τη σημαντική συμβολή του στην ανάπτυξη του Ομίλου και τις ισχυρές αξίες που έχει προσφέρει σε όλους όσους έχουν συνεργαστεί μαζί του.

Οι μέτοχοι καλωσόρισαν επίσης τα νέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου που προσχώρησαν στον Όμιλο: Martino Gemmani και Luca Franceschini, εκπρόσωποι τέταρτης γενιάς των δύο οικογενειών του επικεφαλής του Ομίλου και Filippo Corsini.

O SCM στην Interzum Guangzhou

Το “Smart & Human Factory” της SCM θα βρίσκεται στην κεντρική σκηνή της Interzum Guangzhou, μία από τις  κυριότερες εκθέσεις στην Κίνα για μηχανήματα ξυλουργικής που αποδεικνύεται ότι είναι ένας σταθερός και  αξιόπιστος συνεργάτης για επιχειρήσεις που δίνουν ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή στην τεχνολογική εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας και στον ποιοτικό σχεδιασμό.

Ο Όμιλος SCM ήταν μια από τις πρώτες ιταλικές εταιρείες που επένδυσαν στην Κίνα πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια και συνέχισε να καταγράφει μια αυξανόμενη τάση όσον αφορά τον κύκλο εργασιών σε αυτήν την αγορά, ακόμη και το 2020. Αυτό οφείλεται σε ένα ευρύ φάσμα μοναδικών προϊόντων και υπηρεσιών σε διεθνές επίπεδο που ικανοποιούν τις διάφορες απαιτήσεις για την κατεργασία ξύλου, καθώς και τεχνογνωσία εβδομήντα ετών εμπειρίας στον κλάδο και μια συγκεκριμένη ομάδα μηχανικών, ικανή να συνοδεύει τις επιχειρήσεις της αγοράς σε εργοστάσια «turnkey» με ειδικά σχεδιασμένα σχέδια, λύσεις υψηλής τεχνολογίας.