Με όλη την γκάμα της η εταιρεία ΜΑΡΙΟΓΛΟΥ στην 8η Medwood!

Η εταιρεία Μαριόγλου ιδρύθηκε από τον Θεόδωρο Μαριόγλου το έτος 1953 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ξεκινώντας με την εμπορία εγχώριων καπλαμάδων και κατόπιν το έτος 1959 ήταν ο πρώτος εισαγωγέας φορμάϊκας PRINT, του εργοστασίου ABET LAMINATI BRA ITALIA, ενώ ήταν κι ο πρώτος διανομέας του φημισμένου εργοστασίου μεντεσέδων AGOSTINO FERRARI – μαργαρίτα, γιατί το logo ήταν η μαργαρίτα. Στη φετινή Medwood θα παρατάξει ότι καλύτερο έχει να μας δείξει από την προϊοντική της γκάμα, όπου αναμένεται να ικανοποιήσει τους επισκέπτες της.

KAINDL BOARDS COLLECTION 2020: Εμπνευσμένο από τη φύση!
Ο καθορισμός νέων τάσεων στην αισθητική και τη λειτουργικότητα με μια ποικιλία που είναι απαράμιλλη, είναι η δημιουργικότητα που καλλιεργεί η Kaindl στις επιφάνειές της εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό επέτρεψε να ανταποκριθεί η εταιρεία άμεσα στις ατομικές ανάγκες των πελατών της. Ως ηγέτης καινοτομίας του Salzburg, παρακολουθεί συνεχώς τις τελευταίες εσωτερικές τάσεις και συνεργάζεται μαζί με την ομάδα σχεδιασμού. Θα παρουσιάσει πέντε καινούργιες και εξελιγμένες συλλογές προϊόντων BOARDS, που προσφέρουν απίστευτη ομορφιά πλούσιας διακόσμησης και πολλές ελκυστικές λεπτομέρειες.

Kaindl FLOORS AUQA PRO TECHNOLOGY
1. Προστατεύει από τις καθημερινές σταγόνες
2. Ιδανικό για τα δωμάτια υψηλής απόδοσης
3. Κατασκευάζεται στο SALZBURG
4. Ανθεκτικό σε γρατζουνιές, βαθουλώματα και λεκέδες
5. Αυθεντικό υψηλής ποιότητας υλικό με πρεσσαριστό bevel στην
υψηλή έκδοση
6. Εύκολη εγκατάσταση
7. Κατηγορία 32
8. Πάχος 8mm και 12mm
9. AQUATEC HDF CORE BOARD

TEKE VOLPATO
Το TEKE είναι, το νέο σχέδιο βιβλιοθήκης της VOLPATO, που σας επιτρέπει να διακοσμήσετε το σπίτι σας σύμφωνα με τις δικές σας αισθητικές προτιμήσεις. Το σύστημα TEKE, χάρη στον συνδυασμό των δύο προφίλ, ένα με δομική λειτουργία και ένα άλλο με διακοσμητική λειτουργία, συναινεί σε υψηλό επίπεδο της εξατομίκευσης όσον αφορά τα χρώματα, τα τελικά υλικά και τη σύνθεση. Οι συνθέσεις ΤΕΚΕ χωρίζονται σε δύο εκδόσεις: μία τοποθετημένο πάνω σε τοίχο, και η άλλη να είναι σταθερή ως την οροφή. Έτσι επιβεβαιώνεται η ευελιξία αυτού του σχεδίου όχι μόνο ως προς τις απαιτήσεις του πελάτη , αλλά και τη δυνατότητα να μπορεί να προσαρμοστεί καλύτερα στην αίθουσα όπου το TEKE θα τοποθετηθεί. Το προϊόν έχει αναπτυχθεί για να επιτρέψει στον τελικό χρήστη να
δημιουργήσει όλες τις συνθέσεις με υψηλό επίπεδο εξατομίκευση. Αυτό είναι δυνατόν να γίνει εξαιτίας όλων των οριζόντιων προφίλ που μπορεί να καθοριστούν σε κάθε επιθυμητό ύψος χωρίς να υπάρχουν ορατά τα συνδετικά στοιχεία. Αυτά τα οριζόντια τα προφίλ έχουν φτιαχτεί έτσι, για να επιτρέψουν την τοποθέτηση ξύλινων ή γυάλινων ραφιών επίσης και ως πλευρά στήριξης γυάλινων στοιχείων. Ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει ράφια σε διαφορετικά ύψη και να εναλλάσσει πλήρως και τις κενές θέσεις που παίζουν με διαφάνειες.

TOPSTAR EDGESINKS
Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη σχεδίαση των νεροχυτών, το EdgeSinksTM εισάγει μια νέα ιδέα που αλλάζει για πάντα την πραγματικότητα μεταξύ του νεροχύτη και της επιφάνειας εργασίας. Η νέα συλλογή του EdgeSinksTM είναι το αποτέλεσμα μιας τεχνολογικής έρευνας που αναπτύσσει ένα ολοκαίνουργιο προϊόν από μια αισθητική και λειτουργική άποψη. Χάρη σε μια ιδιότυπη μέθοδο κατασκευής και εφαρμογής, έχουμε ένα τέλειο αποτέλεσμα, σύνδεσης πάγκου και ανοξείδωτου νεροχύτη, δίνοντας μια οπτική αφής και κομψότητας. Οι νεροχύτες EdgeSinksTM είναι πλήρως ενσωματωμένοι σε μάρμαρο πάγκο, χαλαζία, μονόχρωμες επιφάνειες, compact, ξύλο και laminates εξασφαλίζοντας μια πρακτική, υγιεινή και αισθητική αξία. Οι νεροχύτες είναι σε ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής πυκνότητας με εσωτερικό ακτίνα περίπου 15 mm για εύκολο και ακριβή καθαρισμό και διατίθεται επίσης σε όποια μεγέθη απαιτήσει ο πελάτης.