Με πλήρη προϊοντική γκάμα η Α. ΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ Α.Ε. στη Medwood!

Με το κριτήριο της επέκτασης της γνώσης και της επικοινωνίας μας και με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς για καλύτερη ποιότητα κι εξυπηρέτηση, η εταιρεία Α.ΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τις τελευταίες καινοτόμες προσθήκες των προϊόντων της, καθώς και τις νέες συνεργασίες της αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων αυτών.

Στο περίπτερο της ( Hall 3, Corridor D, Booth 6 ) στην Medwood θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε και να δείτε όλα τα νέα της προϊόντα από κοντά. Η αποκλειστική συνεργασία της με τον FGV (Formenti e Giovenzana), την μεγαλύτερη ιταλική εταιρεία του κλάδου, συνεχίζεται ακάθεκτη, μεγαλώνει διαρκώς κι ανανεώνεται με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας την ευκαιρία στην εταιρεία Α. ΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ Α.Ε. να παρουσιάσει τα νεότερα και σημαντικότερα προϊόντα της για φέτος. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο μεντεσές OMNIA και το συρτάρι UNILUX.

Ο ΟΜΝΙΑ είναι ο νεότερος ρυθμιζόμενος κουμπωτός μεντεσές της FGV. Διαθέτει φρένο για ασφαλές κι αθόρυβο κλείσιμο καθώς και 3 ρυθμίσεις για το ύψος (πάνω-κάτω), το πλάτος (δεξιά-αριστερά) και το βάθος (μέσα-έξω) που το κάνουν ευκολότερο στη συναρμολόγηση και την εφαρμογή του. Το UNILUX είναι το νέο συρτάρι FGV, το οποίο με το λεπτό του σχήμα και τον ανώτερο ιταλικό σχεδιασμό προδίδει την εμπλουτισμένη του λειτουργική ποιότητα. Διαθέτει τον προηγμένο ιταλικό οδηγό FGV Excel με φρένο, που έχει ως αποτέλεσμα την λεία κι αθόρυβη κίνηση ολίσθησης και την υψηλή σταθερότητα. Επιπλέον διατίθεται σε δυο διαφορετικά ύψη, που επιτρέπουν τη δημιουργία μιας κομψής λύσης συρταριών και τη μεγιστοποίηση του αποθηκευτικού χώρου, χωρίς την εφαρμογή κιγκλιδωμάτων.

Όπως είναι ήδη γνωστό από την περσινή χρονιά, η συγχώνευση του δημοφιλούς ιταλικού οίκου Compagnucci στο δίκτυο της FGV προχωρά με σταθερά βήματα, παρέχοντας στην εταιρεία Α.ΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ Α.Ε., την δυνατότητα να αναπτύξει και να διοχετεύσει στην αγορά, μια νέα πολυτελή ποικιλία προϊόντων, που συνδυάζουν την μοναδική ιταλική τεχνογνωσία στο χαμηλότερο της κόστος. Το προϊόν εκείνο που έχει ξεχωρίσει για τον σχεδιασμό, την υψηλή ποιότητα και την λειτουργικότητα του μέσα στο χώρο της κουζίνας είναι το TWISTER, το οποίο είναι μια πολυτελή έκδοση του Duetto και του Magic corner με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό που το κάνει ακόμη πιο ανθεκτικό και πιο ευρύχωρο στο εσωτερικό του. Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη διαστάσεων (450-500-600mm / ύψος 720mm) και διαθέτει φρένο για αθόρυβο κλείσιμο με μέγιστο βάρος τα 15 kg. Παράλληλα μόνο στην Α.ΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ Α.Ε. θα βρείτε πάνω από 1000 μοναδικούς κωδικούς του Ιταλικού οίκου AGB. Ενδεικτικά να αναφέρουμε την πυράντοχη μαγνητική κλειδαριά POLARIS η οποία είναι διαθέσιμη για εξώπορτα, καμαρόπορτα, αλλά και πόρτα λουτρού σε νίκελ, νίκελ ματ, χρυσό, χρυσό ματ, αντικέ αλλά και μαύρο και εγγυάται το κλείσιμο της πόρτας λόγω της μαγνητικής επαφής.

Η αποκλειστική διάθεση όλων των μηχανισμών του οίκου OPK είναι γεγονός! Πλέον μονάχα μέσα από την Α.ΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ Α.Ε. μπορείτε να προμηθεύεστε όλη τη γκάμα των προϊόντων της OPK, η οποία πάντοτε συνδυάζει την αδιαμφησβήτητα καλύτερη ποιότητα και λειτουργία στην καλύτερη τιμή! Δείτε από κοντά την νέα μαγνητική πόρτα της OPK, ό,τι πιο σύγχρονο στο χώρο. Η ανανεωμένη συνεργασία της Α.ΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ Α.Ε. με τον ιταλικό οίκο SCILM οδεύει πλέον σε ένα νέο και υψηλότερο επίπεδο, απ’ όπου θα είναι δυνατόν να υπάρχει η διάθεση όλων των προϊόντων του αποκλειστικά από την εταιρεία σε ασυναγώνιστες για την ελληνική αγορά τιμές. Όλα τα νέα προϊόντα της εταιρίας, όπως η νέα μαγνητική φουρκέτα, αλλά και τα γνωστά προφίλ GOLLA, ποδαράκια, μπάζες κτλ. θα βρίσκονται στο περίπτερο της εταιρείας.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πώς πλέον η Α.ΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Durasein. Μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των ακρυλικών επιφανειών. Τα στελέχη της εταιρείας σας περιμένουν να επισκεφθείτε το περίπτερο και να συζητήσετε από κοντά τις δυνατότητες του νέου αυτού υλικού που σίγουρα θα βρει εφαρμογή και θα λύσει πολλά από τα προβλήματα σας.