Κορυφαία διάκριση για την BllendDesignOffice στον παγκόσμιο διαγωνισμό Shaping Surfaces της Cleaf!

Η κλινική Voronoi του γραφείου BllendDesignOffice, διακρίνεται ως νικητής του Αυγούστου, στο πλαίσιο του παγκόσμιου διαγωνισμού Shaping Surfaces της Cleaf, της οποίας ο επίσημος διανομέας για την Ελλάδα είναι η εταιρία Kanelli.

Την έμπνευση του σχεδιασμού αποτέλεσαν τα διαγράμματα Voronoi, που αναφέρονται σε μια μέθοδο μαθηματικών που διαίρει την χώρο. Η βασική ιδέα στην προσέγγιση του σχεδιασμού ήταν στην κυριολεξία η Κυτταρική αναγέννηση που είναι το αντικείμενο της αισθητικής δερματολογιας, αλλά και μεταφορικά η αναζωογόνηση και επανάχρηση ενός εμβληματικού νεοκλασικού χώρου στην Κηφισιά, για να καλύψει τις σύνθετες απαιτήσεις του ιατρικού περιβαλλοντος.

Η επιφάνεια CLEAF primofiore UB02 Blue Night, αποτέλεσε την βασική επιλογή για να αποδοθούν τα κομψά στοιχεία του νεοκλασικισμού με τον μυστικισμό της ατμόσφαιρας του μεσονυχτίου. Η επιφάνεια εφαρμόστηκε σε επενδύσεις τοίχων και ορόφων με μη ορατές αναρτήσεις, αφήνοντας τα led γραμμικά φωτιστικά να δημιουργήσουν τις αντιθέσεις, καθώς επίσης σε όλες τις ειδικές κατασκευές της υποδοχής και των γραφείων.

Project name: Voronoi Clinic
Project type: Public Space
Location: Athens, Greece
Interior design: BllendDesignOffice
Cleaf’s official distributor: Kanelli
Wood contractors: TOUCH Wood
Lighting Products: Apollon Design