ΚΕΤΕ: Πρωτοπόροι στην καινοτομία

Η κορυφαία κατασκευάστρια εταιρεία ΚΕΤΕ ΑΕ, πρωτοπόρος στην κατασκευή πορτών ασφαλείας, πυρασφαλείας, αποθήκης και επενδύσεων, συμμετέχει στην έκθεση επιπλοποιίας, δομικών υλικών και τεχνολογίας MEDWOOD 2020.

H KETE στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί 25-27 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο περίπτερο Β6 της αίθουσας 3. Η ΚΕΤΕ Α.Ε. επενδύοντας τόσο στην μέγιστη ασφάλεια των θωρακισμένων πορτών, όσο και στη στιλιστική δυναμική των μοντέλων της, δημιούργησε ένα καινούργιο σχεδιαστικό τμήμα ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις στο χώρο της κατασκευής.
Για πρώτη φορά φέτος, θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα που έχουν προστεθεί στην γκάμα της καθώς και επενδύσεις για όλες τις διακοσμητικές ανάγκες, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα για όλες τις απαιτήσεις. Παράλληλα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τους ανθρώπους της εταιρίας και να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα μοντέλα και τις επιπλέον δυνατότητες τους. Εδώ και είκοσι χρόνια, η πολιτική ανάπτυξης της εταιρείας βασίζεται στην συνεργασία και την σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της, διαμορφώνοντας έτσι και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της.