ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Προσφέρει λύσεις στο χώρο του επαγγελματικού γραφείου και των επίπλων κουζίνας!

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, με ιστορία και πείρα πλέον των 50 ετών στο χώρο του επαγγελματικού γραφείου και των επίπλων κουζίνας, είναι μία 100% ελληνική εταιρεία, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για κάθε σας ανάγκη.

Με όραμα και γνώμονα την ποιότητα, κατασκευάζει έπιπλα, διατηρώντας την παραγωγή επίπλων στην Ελλάδα, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Καινοτομία
Με συνεχή επένδυση στην έρευνα και στην ανάπτυξη του τεχνολογικού εξοπλισμού, σχεδιάζει καινοτόμα έπιπλα σύγχρονου design, χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα και η ανθεκτικότητά τους στον χρόνο αξίες αδιαπραγμάτευτες για την εταιρεία.

«Παρελθόν και μέλλον, έρευνα και παράδοση, συνδυάζονται στο όνομα της ποιότητας».

Λειτουργικότητα
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, κατασκευάζει λειτουργικά έπιπλα που διακρίνονται για την υψηλή αισθητική τους και καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε ανάγκη για κάθε χώρο. Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ αντιλαμβάνεται το παρόν με μία ευαισθησία που επιτρέπει να μετατραπούν οι πιο ενδιαφέρουσες ιδέες σε έπιπλα και αξεσουάρ, έτοιμα να αφομοιωθούν και να βρουν τη θέση τους σε κάθε χώρο, αντιπροσωπεύοντας το δικό σας μοναδικό στυλ.

Αξιοπιστία
Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ δίνει έμφαση σε πιστοποιημένες πρώτες ύλες ακολουθώντας πιστά τα διεθνή standards αναγνωρισμένων οργανισμών στον χώρο της κατασκευής επίπλων και με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής, αναπτύσσοντας συνεχώς τόσο την αισθητική όσο και την αξιοπιστία των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Σεβασμός
Δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στις ανάγκες κάθε πελάτη που δείχνει έμπρακτα την προτίμησή του στην εταιρεία και αποτυπώνει στο μέγιστο δυνατό τις επιθυμίες του, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον χώρο του σπιτιού, με το προσωπικό του στίγμα.

Εμπιστοσύνη

Χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, τους εργαζόμενους της και τους συνεργάτες της.

«Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι να φεύγει ο πελάτης μας ικανοποιημένος τόσο με την επιλογή του όσο και με την εξυπηρέτηση που του παρέχουμε».

Λύσεις επίπλωσης για το Επαγγελματικό Γραφείο
Ως πρωταγωνιστής μίας επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας, η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ παράγει έπιπλα καθώς και μονάδες επίπλωσης για επαγγελματικά γραφεία, αντικατοπτρίζοντας τους πιο πρόσφατους τρόπους ζωής και τις τάσεις, δίνοντας έμφαση στην εργονομία και στην ανθεκτικότητα της κατασκευής. Επιδιώκει τον μοντέρνο σχεδιασμό τους σύμφωνα με τα τελευταία trends του design επίπλων, ενώ παράλληλα φροντίζει για την ανώτερη ποιότητά τους σε συνδυασμό με οικονομικές και συμφέρουσες τιμές.
Φιλοσοφία της εταιρείας, η παροχή λύσεων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης ζωής, με προϊόντα που κάνουν τους χώρους πιο άνετους και λειτουργικούς.

• Καλύπτει τις ανάγκες εργασιακών χώρων όπως, μεγάλοι δημόσιοι οργανισμοί, ιδιωτικές εταιρείες, εταιρικά γραφεία και καταστήματα.

• Προσφέρει λύσεις επίπλων για προσωπικούς εργασιακούς χώρους, είτε στο επαγγελματικό σας γραφείο είτε πρόκειται για home office.

Γραφεία
Η εταιρεία κατασκευάζει γραφεία που χαρακτηρίζονται από άριστη εργονομία και μοναδικό design. Είναι σχεδιασμένα ώστε να εκπέμπουν τον απαραίτητο δυναμισμό και κύρος για κάθε επαγγελματία που σέβεται τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους πελάτες του.

Καρέκλες Γραφείου – Καθιστικά
Προσφέρει μία ευρεία γκάμα καθισμάτων γραφείου όπως διευθυντικές καρέκλες, καρέκλες εργασίας και καρέκλες επισκεπτών. Όλα τα καθίσματα που διαθέτει είναι εξαιρετικά ανατομικά και ορθοπεδικά, ενώ παράλληλα φέρουν σύγχρονους μηχανισμούς ώστε να ρυθμίζουν με ακρίβεια τη σωστή θέση του σώματος, για τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Βιβλιοθήκες – Συρταριέρες
Παράγει βιβλιοθήκες για κάθε επαγγελματικό χώρο οι οποίες διακρίνονται για τη λειτουργικότητά τους σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική της κατασκευής τους. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι προσαρμόζονται σε κάθε επιθυμητή διάσταση για να καλύπτουν τις απαιτήσεις για αρχειοθέτηση και αποθήκευση κάθε επαγγελματικού γραφείου.

Και άλλα έπιπλα γραφείου
Ο χώρος υποδοχής μίας εταιρείας ή ο χώρος συναντήσεων, διαμορφώνει την πρώτη εντύπωση στον επισκέπτη και η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ έρχεται και σε αυτό τον τομέα με ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις και προτάσεις για κάθε εργασιακό χώρο, καθώς και για τις αίθουσες που διοργανώνοντα τα meetings με τους συνεργάτες και τους πελάτες σας. Για κάθε έπιπλο, μπορείτε να επιλέξετε το υλικό κατασκευής καθώς και το χρώμα της αρεσκείας σας ανάμεσα από πιστοποιημένα υλικά ανώτερης ποιότητας και ένα διευρυμένο χρωματολόγιο αντίστοιχα.

Λύσεις επίπλωσης για την Κουζίνα του σπιτιού
Παράλληλα, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με επιτυχία όλα τα χρόνια της λειτουργίας της και στη παραγωγή επίπλων κουζίνας. Κατασκευάζει προσεγμένες και καλαίσθητες συνθέσεις, μοντέρνες ή και κλασικές, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα κατασκευαστικά υλικά υψηλής αντοχής που εξασφαλίζουν την επιθυμητή διάρκεια στον χρόνο. Στόχος είναι να αναβαθμίζει διαρκώς τον πιο ζωτικό χώρο κάθε σπιτιού, την κουζίνα, χαρίζοντας μία ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας!

Μοντέρνες κουζίνες
Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ συμβαδίζει απόλυτα με τις τελευταίες τάσεις του interior design και προσφέρει μοντέρνα σχέδια κουζίνας που αναβαθμίζουν τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά τον χώρο της κουζίνας σας. Με έμπνευση τον σύγχρονο τρόπο ζωής όπου η βελτιστοποίηση του χώρου είναι ζωτικής σημασίας, δίνει βαρύτητα τόσο στη minimal προσέγγιση όσο και στη εργονομική σχεδίαση ώστε να δημιουργήσει ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα για την κουζίνα του σπιτιού σας.

Κλασσικές κουζίνες
Για τους λάτρεις των διαχρονικών συνθέσεων, η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ διαθέτει μία ευρεία γκάμα σχεδιαστικών επιλογών, οι οποίες συνδυάζουν αρμονικά τον ρομαντισμό και την κομψότητα που αποπνέουν τα κλασικά στοιχεία, με μία σύγχρονη αισθητική ματιά που επιτάσσει η εποχή μας. Κομψότητα, πρακτικότητα και άνεση, συνδυάζονται με τις τελευταίες καινοτόμες τεχνικές, εξασφαλίζοντας την μέγιστη λειτουργικότητα.

Επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής
Η ποιότητα για την ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ δεν είναι απλά μία λέξη αλλά αξία χωρίς συμβιβασμούς. Προτεραιότητά της είναι να αναβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα του χώρου της κουζίνας, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα κατασκευαστικά υλικά υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αντοχής. Βασικός της στόχος είναι να συμβαδίζει με τις σύγχρονες τεχνολογίες στον χώρο της επιπλοποιίας ώστε να παρέχει έπιπλα ανθεκτικά και λειτουργικά.

Λύσεις για το Μπάνιο του σπιτιού

Και στο έπιπλο μπάνιου η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ έρχεται να ικανοποιήσει κάθε γούστο, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα που ανταγωνίζεται με υπεροχή σε ποιότητα, design και κόστος. Είναι κατασκευασμένα από κορυφαία υλικά που επιδεικνύουν αξιοσημείωτη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και στην υγρασία, συνθήκες που χαρακτηρίζουν τους συγκεκριμένους χώρους. Σας προσφέρεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία μοντέρνων και κλασικών σχεδίων τη σύνθεση που ταιριάζει ιδανικά στο μπάνιο σας και θα το αναδείξει στο πλέον χαλαρωτικό και αναζωογονητικό σημείο του σπιτιού σας!

Δέσμευση για την καλύτερη εξυπηρέτησή των πελατών της!
Στην εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ακολουθείτε το μοντέλο κάθετης παραγωγής και γι’ αυτό ελέγχετε διεξοδικά η ποιότητα του τελικού προϊόντος σε κάθε στάδιο, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική τοποθέτηση στον χώρο του πελάτη. Ακόμη, παρέχετε και το after sales support ώστε να εξασφαλίζεται διαρκώς η εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας.

Είναι δίπλα σας
Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας και οι άρτια καταρτισμένοι διακοσμητές της είναι στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουν και να σας καθοδηγήσουν σχετικά με τις ανάγκες του χώρου σας, ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί!

«Σκοπός μας να μετατρέψουμε την επίσκεψη σας στην έκθεσή μας σε μια πηγή έμπνευσης για μια τελική επιλογή που θα ικανοποιεί κάθε απαίτησή σας».

Έκθεση και μονάδα παραγωγής
Η μονάδα παραγωγής των επίπλων είναι νεόκτιστη με σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό που στεγάζεται σε 5,000μ2 στο Επιχειρηματικό Πάρκο Ε39 στα Σπάτα. Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιδιόκτητο και ανακαινισμένο εκθεσιακό χώρος της εταιρείας, έκτασης 2.500 μ2 που βρίσκεται στην περιοχή Γιαλού στα Σπάτα (Αγίου Δημητρίου 10, Χριστούπολη), ενώ θα βρείτε και τον νέο εκθεσιακό χώρο στην περιοχή της Γλυφάδας (Λεωφόρος Βουλιαγμένης & Καραϊσκάκη 33).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ είναι στη διάθεσή σας, για να σας παρέχει κάθε δυνατή πληροφόρηση για ό,τι σας ενδιαφέρει:

• Τηλέφωνα επικοινωνίας
210-6634555
2106032088
2106635660

• Ιστοσελίδες
Έπιπλα γραφείου theodoridi.com
Έπιπλα κουζίνας theodoridi.gr

Διευθύνσεις Εκθεσιακών Χώρων
Έκθεση Σπάτων
Λ. Αγίου Δημητρίου 10
Χριστούπολη, Σπάτα, 19004

Έκθεση Γλυφάδας
Λ. Βουλιαγμένης & Καραϊσκάκη 33
Γλυφάδα, 16675

Διεύθυνση Εργοστασίου
Επιχ. Πάρκο Ε39 – Θέση Πέτρα Γυαλού
Χριστούπολη, Σπάτα Τ.Κ. 19004