Η “SCM NEXTING GENERATION ” έχει αρχίσει! Και θα είναι στη Medwood με την Sadimac!

Σε έναν κόσμο που κινείται προς την κατεύθυνση της ευέλικτης παραγωγής, η nesting τεχνολογία είναι βεβαίως ένα σημείο εστίασης για τους κατασκευαστές επίπλων.

Η δυνατότητα να πραγματοποιήσει έναν μεγάλο αριθμό εργασιών κατεργασίας και να διαχειριστεί επίσης τα ειδικά διαμορφωμένα κομμάτια επιτρέπει στους παραγωγούς μεγαλύτερη ευελιξία για να πραγματοποιήσει τις περισσότερες διαδικασίες σε μια και μόνο αριθμητικά ελεγχόμενη μηχανή. Με το όφελος της “nesting ” τεχνολογίας υπάρχουν και ορισμένοι περιορισμοί σε παραδοσιακές μηχανές αυτού του τύπου, Τα τρία κύρια ζητήματα που συνδέονται αυστηρά με τη διαδικασία nesting είναι η διαχείριση του τραπεζιού εργασίας, η παραγωγικότητα (σε σύγκριση με τα τεμαχιστικά ) και η ικανότητα συγκράτησης των μικρών κομματιών.

Η SCM έχει σχεδιάσει, αναπτύξει και δοκιμάσει καινοτόμες λύσεις για να ξεπεραστούν αυτά τα θέματα για τους πελάτες και τους δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και την ευελιξία τους την ίδια στιγμή. Τα αποτελέσματα των εργασιών που έγιναν τα τελευταία χρόνια αντικατοπτρίζονται στο νέο morbidelli x200 και x400 CNC nesting κεντρο εργασίας, Ένα Spoilboard είναι απαραίτητη προϋπόθεση για nesting καθώς δεν θα ήταν δυνατή η εργασία απευθείας στο τραπέζι εργασίας του μηχανήματος χωρίς την καταστροφή του. Ωστόσο, αυτό φέρνει μαζί της μια σειρά από προβλήματα που πρέπει να διαχειρίζονται από τους χειριστές, ξεκινώντας από το καθάρισμα, μέχρι την αλλαγή των spoilboards που έχουν τερματίσει τη ωφέλιμη ζωή τους, ή την απομάκρυνση του spoilboard, όταν υπάρχει ανάγκη για εργασία με βεντούζες.

Η επόμενη γενιά των μηχανών SCM έχει τα αποκλειστικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που επιτρέπουν στον πελάτη για να διαχειριστούν το spoilboard με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο, απλά χωρίς να είναι απαραίτητη η αφαίρεσή του: η εκτέλεση των οριζόντιων τρυπημάτων στο πάνελ ή η τοποθέτηση των βεντουζών στο τραπέζι είναι εργασίες που δεν περιλαμβάνουν τίποτα άλλο παρά τις ειδικά διαμορφωμένες μονάδες εξοικονομώντας χρόνο στη διαχείριση της μηχανής αυξάνοντας έτσι την ευελιξία και την παραγωγικότητα.

Ένα νέο σύστημα ετικετών και ταχύτητα κοπής μέχρι 50 m/min θα επιτρέψει στους πελάτες της SCM να φθάσουν σε μια παραγωγικότητα όπως ποτέ δεν έχει υπάρξει πριν σε μια μηχανή nesting, Και ΟΧΙ ΜΟΝΟ αυτό: όπως και τα αυτοκίνητα που πολλοί από εμάς οδηγούν καθημερινά, είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε τη νέα σειρά morbidelli σε ομαλή, ουδέτερη ή δυναμική λειτουργία (το ισοδύναμο της comfort,drive και sport οδήγησης), προκειμένου να προσαρμόσουν γρήγορα την εκτέλεση των προγραμμάτων. Άλλες σημαντικές καινοτομίες που έχουν εισαχθεί επικεντρώνονται στην ικανότητα του μηχανήματος για να συγκρατεί και τα μικρότερα τεμάχια εργασίας κατά τη διάρκεια της κατεργασίας.

Η Βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων του vacuum ήταν, για την SCM, ένα από τα κύρια θέματα στα οποία εστίασε κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της νέας σειράς morbidelli. Όπως πολλές άλλες μηχανές nesting, το νέο morbidelli x200 και x400 μπορεί να εξοπλιστεί με τραπέζι εργασίας ζωνών vacuum που επιτρέπει το κλείσιμο των περιοχών του vacuum που δεν  χρησιμοποιούνται. Αυτές είναι οι μόνες μηχανές όπου είναι δυνατό να υπάρξει το νέο X-VACUUM σύστημα, πραγματικής δυναμικής ενεργοποίησης. Ένα καινοτόμο και αυτόματο χαρακτηριστικό γνώρισμα που συγκεντρώνει το VACUUM όπου απαιτείται. Η πολύ υψηλή επίδοση, η μεγάλη δυνατότητα ρύθμισης και η ανταγωνιστική τιμή επιτρέπουν στη SCM να δημιουργήσει μια μηχανή που προσαρμόζεται για κάθε πελάτη.