Η Salice επεκτείνεται: νέο κατάστημα στην Ινδία

Η Salice επεκτείνει τα όριά της και κατακτά μία από τις πιο αναπτυσσόμενες αγορές τα τελευταία χρόνια, ιδρύοντας το νέο κατάστημα Salice India. Βρίσκεται στο Thane, γνωστό και ως «η πόλη των λιμνών», λίγα χιλιόμετρα από τη Βομβάη που αποτελεί το οικονομικό, οικονομικό και εμπορικό κέντρο της χώρας. Το Salice India θα είναι ένας κόμβος logistics και ένα εμπορικό υποκατάστημα σε μια από τις περιοχές που φιλοξενούν τον μεγαλύτερο αριθμό εταιρειών, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, κατασκευαστές επίπλων και δραστηριοποιούνται στον τομέα των επίπλων.

Η γεωγραφική στρατηγική θέση, η ευκολία και η άμεση σύνδεση με διαφορετικά μέρη της χώρας θα εγγυηθούν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και την υψηλή ευελιξία και ταχύτητα στις παραδόσεις.

Μετά την Salice Portugal (τον Αύγουστο του 2020), η ιταλική εταιρεία ανοίγει το ενδέκατο υποκατάστημα της στο εξωτερικό, η οποία συνεχίζει την πορεία επέκτασης που ξεκίνησε το 1971 με τη γέννηση των δύο πρώτων υποκαταστημάτων στη Γερμανία και τη Γαλλία και στη συνέχεια συνέχισε με την ίδρυση των δύο Ηνωμένες Πολιτείες και Κίνα.