Η Ergotec – Τεχνική Εμπορική στην Medwood!

Η εταιρεία ERGOTEC – ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ ΝΙΚΟΣ & Σια ΕΕ είναι πάντα κοντά σας, συνεχίζοντας την παράδοση και την υπεύθυνη επαγγελματική της πορεία των προηγούμενων ετών.

Με την επιτυχημένη παρουσία της στον κλάδο από το 1983, η ERGOTEC – ΜΟΝΑΧΟΓΙΟΣ είναι πάντα σε θέση, να σας προτείνει αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις με γνώμονα το μακροχρόνια αμοιβαίο όφελος και με την γνωστή στενή συνεργασία, όχι μόνο πριν αλλά κυρίως μετά την πώληση. Συνεργάζεται με επιλεγμένα αξιόπιστα εργοστάσια κατασκευής μηχανημάτων από διάφορες χώρες του κόσμου, εξασφαλίζοντας έτσι για σας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Συνδυάζοντας την πολυετή πείρα της και το έμπειρο και άψογα τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, εξασφαλίζει στους πελάτες της, όχι μόνο την καλύτερη επιλογή στην προμήθεια του εξοπλισμού τους, αλλά και άμεση και άρτια τεχνική κάλυψη σε κάθε σχετικό πρόβλημα.

Μερικά από τα best seller μοντέλα των μηχανημάτων της εταιρείας:
Νέα μοντέλα Συγκολλητικών μηχανών, τα οποία έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον έγκειται στον συνδυασμό των παρακάτω κρίσιμων παραμέτρων: μικρό μήκος των μηχανημάτων, πληρότητα των λειτουργιών, σύγχρονη αλλά και απλή τεχνολογία κατασκευής, μοναδική ευκολία χειρισμού, άψογο λειτουργικό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα ελκυστική τιμή.

HIGHTECH-ERGO306DB
Η συγκολλητική που χωράει και στο πιο μικρό ξυλουργείο και απαιτεί ένα μόνο χειριστή για την τροφοδοσία και την παραλαβή. Το μοντέλο HIGHTECH-ERGO306DB έχει μήκος καδένας 1,40μ. με συνολικό μήκος μόνο 1,95μ. και περιλαμβάνει τα γκρουπ: κλασικό καζανάκι κόλλας, σοκόριασμα, κούρεμα, βούρτσες, λειτουργεί σε ταχύτητα 9,5 μέτρα/1’, ύψος συγκόλλησης 45χιλ., ηλεκτρονικές εντολές μέσω PLC.

PUTSCH MENICONI
Κάθετη τεμαχιστική με γραμμικούς οδηγούς τεχνολογίας κέντρων εργασίας. Η κίνηση – κύλιση της κεφαλής γίνεται πάνω σε γραμμικούς οδηγούς, γεγονός που εξασφαλίζει την απόλυτα ευθύγραμμη κοπή, και παράλληλα αυξάνει θεαματικά την διάρκεια ζωής του μηχανήματος. Άλλες επαναστατικές καινοτομίες του Ιταλικού οίκου είναι η αυτόματη ανύψωση του πάνελ με πένσες για τον καθαρισμό στο κάτω μέρος, η ηλεκτρονική λειτουργία με χειρισμό μέσω οθόνης αφής 10’’ που λειτουργεί στα Windows, η πρόκοψη με ανεξάρτητο μοτέρ και επιλεκτική λειτουργία κλπ.

HIGHTECH-ERGO308DSP
Η μικρότερη σε μήκος αυτόματη συγκολλητική με Προπλάνες και ανεξάρτητους σοκορόδισκους. Το μοντέλο HIGHTECH-ERGO308DSP έχει μήκος καδένας 2,45μ. με συνολικό μήκος μόνο 2,98μ. και περιλαμβάνει τα γκρουπ:
προπλάνες με ενισχυμένα μοτέρ 2χ2,5ΗΡ
κλασικό καζανάκι κόλλας
σοκόριασμα με 2 μοτέρ
κούρεμα
ξύστρες περιθωρίου ή επιφανείας
βούρτσες
Λειτουργεί σε ταχύτητα 13 μέτρα/1’, ύψος συγκόλλησης 45χιλ. (μέχρι 60χιλ), ηλεκτρονικές εντολές μέσω PLC και οθόνης αφής.

HIGHTECH-XF series
Πέραν των παραπάνω βεβαίως η εταιρεία διαθέτει την σειρά HIGHTECH-XF με μεγαλύτερες συγκολλητικές, με πληθώρα συνδυασμών εξοπλισμού, με προπλάνες, πόστφόρμινγκ, γυαλιστικά, σβούρα γκινισιάς κλπ, με ταχύτητες λειτουργίας έως 22 μ/1’, πάντα βεβαίως ηλεκτρονικές με οθόνη αφής και πάντα σε εντυπωσιακά ελκυστικές τιμές. Παράλληλα ενημερώνει ότι διαθέτει διάφορα ανταλλακτικά για συγκολλητικές μηχανές κάθε μάρκας, ανεξαρτήτως προελεύσεως (ιταλικές-γερμανικές- ισπανικές κλπ.), όπως καζανάκια κόλλας, ρόδες πίεσης άνω πρέσας, πέλματα καδένας και λοιπά κρίσιμα μέρη του μηχανήματος.

Φορητή Συγκολλητική Περιθωρίων
Για ευθείες και καμπύλες. Χρησιμοποιεί κλασική κόλλα όπως οι αυτόματες συγκολλητικές. Διαθέτει πάγκο για χρήση και σαν σταθερό μηχάνημα.
Πάχος περιθωρίου έως 3χιλ. Ύψος πάνελ για συγκόλληση 10-60χιλ. Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία κόλλας. Διπλή επιλογή επάλειψης κόλλας, στο περιθώριο ή στο πάνελ. Βάρος μηχανήματος 11 κιλά. Συνοδεύεται από χειροκίνητους μηχανισμούς για κούρεμα και σοκόριασμα.