Εντυπωσιακή αναμένεται η παρουσία της Στασινόπουλος Α.Ε. στην 8η Medwood

Η Μ.Σ. Στασινόπουλος Α.Ε. (Στασινόπουλος Wood Experts) θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Medwood, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 25 – 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan EXPO.

Η ομάδα της Στασινόπουλος Wood Experts θα υποδεχτεί το κοινό της στο περίπτερο B16, Hall 3 του Metropolitan Expo και θα παρουσιάσει τις προτάσεις της σε βιομηχανική, πριστή και δομική ξυλεία, δάπεδα, πάγκους και υλικά επιπλοποιίας. Η συμμετοχή αυτή δηλώνει τη δυναμική παρουσία της στον κλάδο της ξυλείας και θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να ενημερωθούν για τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού,
καθώς επίσης και για την ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων που διαθέτει.

Η μακρόχρονη πορεία της Στασινόπουλος Wood Experts στον κλάδο της ξυλείας, από το 1924 και η πολύτιμη εμπειρία της επισφραγίζονται με τις νέες στρατηγικές συνεργασίες της με τους πλέον καταξιωμένους παραγωγούς και προμηθευτές παγκοσμίως, αλλά και την επέκταση των συνεργασιών σε μια πιο δυναμική σχέση με παλαιότερους συνεργάτες. Η Στασινόπουλος Wood Experts, πιστή στο όραμά της να παρέχει στους πελάτες και συνεργάτες της την καλύτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών σε μεγάλη ποικιλία, αποτελεί επίσημο διανομέα των εταιρειών Kronospan, Egger, Ακρίτας, Tilo, ter Hürne, IMI-Beton, Transformad. Οι στρατηγικές αυτές συνεργασίες επιτρέπουν στην Στασινόπουλος Wood Experts να παρέχει ένα μοναδικό σύνολο σε σύγχρονες λύσεις και προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται σε κάθε έργο μικρότερης ή μεγαλύτερης κλίμακας.

Στο ανανεωμένο portfolio της εταιρείας, εντάσσεται επίσης η σειρά δαπέδων laminate, Expertchoice (Kronospan), που διατίθεται αποκλειστικά για την Ελλάδα στα καταστήματα Στασινόπουλος Wood Experts. Η σειρά Expertchoice περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά κωδικών σε υφές και χρωματισμούς που αποτελούν μια εξαιρετική πρόταση υψηλής ποιότητας και μοντέρνου σχεδιασμού σε προσιτές τιμές. Παράλληλα, η Στασινόπουλος Wood Experts εγκαινιάζει την αποκλειστική της συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές Transformad (επιφάνειες HPL) και Tilo (δάπεδα), οι οποίοι με το κύρος του ονόματός τους επί σειρά ετών, προσφέρουν ειδικά προϊόντα, μοναδικής αισθητικής και αυστηρών προδιαγραφών. Τα προϊόντα Transformad και Tilo διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Στασινόπουλος Wood Experts.