ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε. – Χορηγός στο Webinar: Καινοτόμες τεχνολογίες αντιμικροβιακών υλικών και επιφανειών εργασίας

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε. συμμετέχει στο webinar που διοργανώνει το περιοδικό ΕΠΙΠΛΕΟΝ με τίτλο “Καινοτόμες τεχνολογίες αντιμικροβιακών υλικών και επιφανειών εργασίας” ως χορηγός.

Η Εταιρεία Ελευθερίου Α.Ε. είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας εξαρτημάτων επίπλων, πράσινων eco-friendly διακοσμητικών επιφανειών με βάση την ανακύκλωση, καθώς και εξοπλισμού καινοτόμων υλικών, αρχιτεκτονικών εφαρμογών και διακόσμησης, με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας.

Στην καθημερινότητα της, βοηθάει τους σχεδιαστές και επαγγελματίες της διακόσμησης, να δημιουργήσουν έναν κόσμο συναισθημάτων διαμέσου της υλοποίησης μοναδικών έργων υψηλής αισθητικής και ποιότητας σε προκαθορισμένο χρόνο. Επιλέγει exclusive, πιστοποιημένα προιόντα, για όλο το φάσμα των αναγκών του σύγχρονου επαγγελματία του χώρου.

Η νέα πραγματικότητα του Covid – 19 όπως διαμορφώνεται σήμερα, επιβάλλει την συμμετοχή της σε αυτό το καινοτόμο Webinar, με σκοπό την ολοκληρωμένη πληροφόρηση των σχεδιαστών και επαγγελματιών του χώρου.

Για τη συμμετοχή σας στο Webinar, μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ!