Δυναμικό παρόν στη Medwood από την Innovative Floor Systems

Η εταιρεία INNOVATIVE FLOOR SYSTEMS δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής και διανομής υλικών για δάπεδα και ξυλεία.

Οι εταιρίες και τα προϊόντα που αντιπροσωπεύονται, είναι προσεκτικά επιλεγμένα με βασικό κριτήριο τις υψηλές προδιαγραφές τους, καθώς και την εξαιρετική συμπεριφορά τους στη χρήση. Η ΙFS είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας των διεθνώς αναγνωρισμένων, λαδιών και βερνικιών της Γερμανικής εταιρίας SAICOS, κορυφαία εταιρία στην επικάλυψη και προστασία ξύλινων δαπέδων, καθώς και της επίσης Γερμανικής εταιρίας υλικών συγκόλλησης δαπέδων της κορυφαίας εταιρίας στον κόσμο WAKOL που ασχολείται με υλικά συγκόλλησης για δάπεδα (ξύλινα, βινυλικά και αθλητικά).

Η εταιρία WAKOL από τις μεγαλύτερες εταιρίες υλικών συγκόλλησης δαπέδων παγκοσμίως, δίνει λύσεις στη συγκόλληση δαπέδων έχοντας σα βασικό γνώμονα το σεβασμό των φυσικών πόρων και τη προστασία του καταναλωτή. Δίνει λύσεις για την προετοιμασία, συγκόλληση καθώς και σφράγιση, όχι μόνο ξύλινων αλλά κάθε είδους δαπέδου.
Η εταιρία SAICOS ιδρύθηκε από χημικούς και μηχανικούς με πλούσια εμπειρία στην ανάπτυξη και εφαρμογή βιομηχανικών συστημάτων επίστρωσης. Βασικός στόχος είναι η ενίσχυση της προστασίας και της συντήρησης του ξύλου και η ανάδειξη της ομορφιάς του. Ως εκ τούτου προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υλικών βαφής και προστασίας δαπέδων και γενικότερα ξύλινων επιφανειών, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Στόχος της IFS είναι η κάλυψη των αναγκών των συνεργείων τοποθέτησης δαπέδων, μέσω δικτύου συνεργατών, με μόνιμη παρακαταθήκη υλικών, και σταδιακή διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων με συναφή υλικά. Η ΙFS παρέχει υποστήριξη προσφέροντας υλικά εξαιρετικής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, άμεση παράδοση, τεχνική υποστήριξη στο έργο και κύκλους σεμιναρίων για τη συνεχή εκμάθηση των υλικών της. Τα προϊόντα είναι οικολογικά και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά παραγωγής βάση EMICODE, GS, LEED, U EMMISION TEST, κλπ.