Για ακόμα μια φορά η SILVES δυναμικά στη Medwood!

Όπως τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος η SILVES δίνει το παρόν στη μεγαλύτερη έκθεση επίπλου στην Ελλάδα.

H εταιρεία SILVES είναι μια σύγχρονη μονάδα που κατασκευάζει πολυμερικά πορτάκια κουζίνας – ντουλάπας καθώς και εσωτερικές πόρτες του ίδιου υλικού. Όλα τα προϊόντα που παράγονται είναι από MDF με επικάλυψη THERMOFOIL, ενώ η κόλλα που χρησιμοποιείται είναι πολυουρεθάνης 2 συστατικών νανοτεχνολογίας. Έτσι επιτυγχάνεται η τέλεια συγκόλληση. Η εμπειρία στο χώρο, η εξειδίκευση στο αντικείμενο, η τεχνογνωσία και ο σύγχρονος εξοπλισμός της εταιρείας εγγυόνται για την ποιότητα των προϊόντων, την συνέπεια στην εκτέλεση των παραγγελιών και την αισθητική του τελικού προϊόντος. Όλα τα προϊόντα διαθέτουν πιστοποιητικό ποιότητας ISO. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε (Thermofoil – MDF) τηρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές καταλληλότητας, καθώς είναι απαλλαγμένες από τοξικές ουσίες και είναι οι πλέον ιδανικές για τον εσωτερικό χώρο.

H Silves σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις δικές σας συνθέσεις και να
καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη σας μέσα από μια ασύγκριτη γκάμα διαφορετικών διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων. Ντύστε τον χώρο σας με έντονες ή απαλές αποχρώσεις. Συνδυάστε τες με κλασσικά αλλά και μοντέρνο σχέδια και απολαύστε την διαφορετικότητα. Κύρια χαρακτηριστικά της Silves, ο συνδυασμός αντοχής και υψηλού design.

Τι θα παρουσιάσει φέτος στην 8η Medwood:
Έχοντας την εμπειρία των 21 χρόνων στο να παράγει πολυμερικά πορτάκια, έχει καταφέρει να αξιοποιήσει περεταίρω τις διάφορες εφαρμογές που έχει το πολυμερικό υλικό, έτσι είναι σε θέση να σας παρουσιάσει τα εξής:

• Βέργες Gola όλων των ειδών στα 35 χρώματα της SILVES
• Νέα σχέδια πορτών με σκαμμένη χούφτα
• Νέα σχέδια πορτών σε εφαρμογή κλασικής γραμμής κουζίνας
• Νέα collection χρωμάτων